Krimi

KOLÓNY v smere do Bratislavy: Prevrátený kamión na D1 zablokoval dopravu na dlhé hodiny + VIDEO

Dopoludnia bol jeden z jazdných pruhov D1 smerom od Trnavy iba čiastočne prejazdný. Dopravu v Bratislave komplikujú viaceré nehody.

Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

AKTUALIZÁCIA o 11.10 hod.: Diaľnica D1 smerom do Bratislavy je po rannej dopravnej nehode kamióna opäť plne prejazdná. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Na diaľnici D1 pred Sencom v smere od Trnavy havaroval v stredu ráno kamión. Úsek bol dlho neprejazdný.

Prevrátený kamión

Aktuálne (po 8.30 hod.) je čiastočne prejazdný ľavý jazdný pruh, pravý jazdný pruh je stále neprejazdný. Dopravu v danom úseku usmerňuje dopravná polícia. Vodičov žiada o zvýšenie opatrnosti. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

K dopravnej nehode došlo krátko po 4.00 h. „Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k prevráteniu kamióna, pričom pri prevrátení došlo k poškodeniu stredových zvodidiel a vysypaniu nákladu z tohto kamióna,“ približuje polícia. Poľskému vodičovi namerali dychovou skúškou 1,46 promile. Eskortovaný bol na policajné oddelenie. Nehoda sa zaobišla bez zranení.

Kolóny na D1

Dopravná nehoda skomplikovala zároveň dopravu smerom do Bratislavy. Kolóny sa začali tvoriť nielen na D1, ale aj na obchádzkových trasách. Zdržania sa vyšplhali na takmer dve hodiny.

Nehody v Bratislave

Priamo v Bratislave sa v stredu (27. 10.) ráno tvoria na viacerých úsekoch kolóny, dôvodom sú nehody. Vodiči musia počítať so zdržaním. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Nehodu odstraňujú pri podjazde pod Prievozskou v smere do mesta, vodiči stratia zhruba desať minút. Nehody dokumentujú aj na konci Vrakunskej v smere na Ulicu Svornosti aj na konci Kazanskej v smere na Dvojkrížnu k stanici. V oboch prípadoch sa môžu vodiči nárazovo zdržať.

Približne 20-minútové zdržanie je hlásené aj na starej Seneckej ceste pri Metre v smere do Bratislavy, zhruba 15 minút si vodiči postoja v úseku diaľnice D2 od Stupavy cez Lamač po tunel Sitina, rovnako tak na Ráztočnej ulici smerom do centra mesta.

Správu budeme aktualizovať.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Nehoda na D1 - prevrátený kamión
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM