Samospráva

Karlova Ves nariadila odstránenie kontajnera a garáže na Púpavovej

Hoci miestny úrad už niekoľkokrát vyzval poslanca Miroslava Kadnára na ich odvoz, kontajner zostal na svojom mieste. Pred niekoľkými dňami tam pribudla aj garáž.

Ilustračný obrázok k článku Karlova Ves nariadila odstránenie kontajnera a garáže na Púpavovej
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves

Vedenie mestskej časti Bratislava Karlova Ves začína pritvrdzovať v snahe o odpratanie lodného kontajnera a novej garáže na Púpavovej ulici. Hoci miestny úrad už niekoľkokrát vyzval poslanca Miroslava Kadnára na ich odvoz, kontajner zostal na svojom mieste, pred niekoľkými dňami tam pribudla aj garáž.

Starostka Dana Čahojová preto nariadila vypratanie pozemku. Zároveň Miroslav Kadnár dostane aj daňový výmer za neoprávnené zaujatie verejného priestranstva.

„Pán Kadnár umiestil kontajnery na infraštruktúru, ktorá mu nepatrí. Obyvatelia z tejto lokality nemôžu používať chodník, ktorý je vlastníctvom mestskej časti a slúži pre verejný záujem,“ konštatovala starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová.

Po opakovaných pokusoch o nájdenie dohody medzi vlastníkom pozemku Miroslavom Kadnárom a tamojšími obyvateľmi začal miestny úrad konať v prospech tamojších obyvateľov. V prípade, že Miroslav Kadnár neuposlúchne výzvu, kauza skončí s veľkou pravdepodobnosťou na súde.

Čítajte aj: Karlova Ves odstraňuje z ulíc bariéry

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM