Rôzne Správy

Je to tu! Už vieme, kedy uzavrú zjazdy z Prístavného mosta

Zjazdy na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu mali uzavrieť už minulý týždeň, no zámer skomplikovala nehoda.

Ilustračný obrázok k článku Je to tu! Už vieme, kedy uzavrú zjazdy z Prístavného mosta
5
Galéria
Zdroj: D4R7

Zjazd z Prístavného mosta na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu v smere z Petržalky uzavrú tento piatok večer. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava na sociálnej sieti.

Presmerované linky

Dotknuté linky budú premávať odklonom cez Most Apollo, Košickú a Prievozskú ulicu. Na odklonovej trase obslúžia zastávku „Miletičova“. Zmeny sa dotknú liniek 96,196 a 98.

„Trvanie dočasnej zmeny v doprave je závislé od stavebnej technológie a poveternostných podmienok, predpokladaný termín ukončenia dopravných obmedzení je marec 2021,“ píše Dopravný podnik.

Uzávera je súčasťou prác bratislavského obchvatu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, konkrétne na výstavbe mimoúrovňovej križovatky Prievoz a na rekonštrukcii existujúceho mostného telesa na križovatke. Obchádzková trasa pre automobilovú dopravu i linky MHD má viesť cez Most Apollo, Košickú a Prievozskú ulicu. Dopravné obmedzenia sa dotknú liniek MHD 96, 196 a 98.

Predpokladaný termín ukončenia dopravných obmedzení je marec 2021.

Vážení cestujúci, od ukončenia dennej premávky 14. augusta 2020 (piatok) bude uzatvorený zjazd z Prístavného mosta na...

Posted by Dopravný podnik Bratislava on Tuesday, August 11, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM