Kultúra

FOTO: Bratislavský dobový piknik preniesol Sad Janka Kráľa do prvej polovice minulého storočia

Celomestský dobový piknik je prehliadkou módy, hudby, tanca a životného štýlu našich dedov a babičiek.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Bratislavský dobový piknik preniesol Sad Janka Kráľa do prvej polovice minulého storočia
9
Galéria
Zdroj: TASR

Sad Janka Kráľa sa v nedeľu preniesol do prvej polovice minulého storočia. Zaplnili ho dámy v elegantných róbach a noblesní páni. Atmosféru umocnila aj skvelá swingová muzika a jazzové melódie.

V pohode aj bez mobilov

Celomestský dobový piknik v duchu prvej polovice minulého storočia bol prehliadkou módy, hudby, tanca a životného štýlu našich dedov a babičiek. V Sade Janka Kráľa sme sa preniesli do doby, keď čas plynul akosi pomalšie a ľudia si vedeli vychutnávať chvíle oddychu bez mobilných telefónov a sociálnych sietí.

Módne prehliadky vrátili návštevníkov do éry medzi rokmi 1900 až 1950. Súčasťou podujatia boli aj tanečné workshopy či prednášky o slávnych návštevách Bratislavy v medzivojnovom období.

Bratislavský dobový piknik 2018 bol súčasťou celovíkendového festivalu v uliciach hlavného mesta s názvom Urban Art Festival vol.2. Organi­zátorom je Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism spolu s Bratislavským samosprávnym krajom (BSK).

Bratislavský dobový piknik
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM