Rôzne

BSK ukáže dva roky na župe

Vedenie župy v utorok pozýva na verejnú prezentáciu výsledkov svojej práce. Začína sa od 13:30 v priestoroch župy na Sabinovskej.

Ilustračný obrázok k článku BSK ukáže dva roky na župe
Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj

„Keď som v roku 2017 nastúpil na post župana, povedal som si, že je veľká príležitosť dokázať pretaviť vízie v skutočnosť. Robiť, byť lídrom a mať výsledky. A z množstva úspechov, ktoré sme za dva roky dosiahli, je jasné, že sa nám to darí,“ zhrnul predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

Priority

Práca na župe sa skladá podľa neho z množstva veľkých projektov, ale aj každodenných maličkostí.

Prioritami pre Bratislavský kraj zostávajú do budúcnosti školstvo, zdravotníctvo, sociálne veci, doprava a životné prostredie.

„Na verejnej prezentácii Dva roky na župe, vám spolu s kolegami priblížime našu prácu a najmä odprezentujeme hmatateľné výsledky,“ pozýva Juraj Droba.

Plány

„Aj do budúceho obdobia máme smelé plány, no nič z toho nepôjde bez spolupráce s obyvateľmi kraja. Spätná väzba a konkrétne pripomienky či nápady sú pre nás kľúčové,“ dodal predseda Bratislavského samosprávneho kra­ja.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Bratislava24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM