Rôzne

Čo v skutočnosti obsahuje hamburger? Opýtajte sa priamo na „Na rovinu tour“

Príďte sa dobre najesť, zabaviť, nechať sa odfotiť a ako bonus sa dozviete úplne všetko o jedle v Mekáči. Na rovinu tour prichádza aj do Bratislavy!

Ilustračný obrázok k článku Čo v skutočnosti obsahuje hamburger? Opýtajte sa priamo na „Na rovinu tour“
6
Galéria
Zdroj: McDonald’s

Milujete fastfood, no nemôžete sa zbaviť pochybností o tom, čo v lahodnom hamburgeri naozaj je? Alebo ste taký veľký fanúšik burgerov a hranoliek, že by ste chceli vedieť viac o ich príprave? V tom prípade si nenechajte ujsť Na rovinu tour.

Pýtajte sa

V nedeľu pristaví jeden z najväčších reštaurácií rýchleho občerstvenia svoj kamión pri nákupnom centre Eurovea, aby vám urobil nielen radosť dobrým jedlo, ale zároveň uhasil vašu zvedavosť. Vnútri multimediálneho kamióna sa dozviete, ako sa u dodávateľov reštaurácie spracovávajú kľúčové suroviny pre hovädzie mäso do hamburgerov, kuracie prsia do nugetiek, zemiaky na hranolky aj šalát.

Vo farmárskom stánku môžete nazrieť mezdi čerstvú zeleninu, z ktorej sa pripravujú jedlá v reštaurácii. Pri každej surovine nájdete krátky popis s informáciami o tom, od ktorého dodávateľa pochádza, ako dlho trvá jej pestovanie a prípadnými zaujímavosťami o dodávateľovi. Dozviete sa tiež, ako sa griluje mäso do vašich hamburgerov.

Pre najmenších bude pripravený detský kútik, v ktorom sa deti nielen zabavia, ale takisto sa naučia niečo nové a zaujímavé. K dispozícii budú mať aktivity ako Zasaď si svoju sadeničku, v rámci ktorej budú plniť hlinu do kelímkov a sadiť semienka a sadeničky, ktoré si deti odnesú domov. Aktivitou Malý šikula si natrénujú triedenie odpadu a Malý športovec preverí zdatnosť detí v slalome na kolieskach.

Nezabudnite na fotokútik! Získajte jedinečnú fotku vášho dieťaťa vo veku od 3 do 9 rokov v zábavnom kostýme zeleniny!

Na rovinu tour

McDonald’s spustil unikátny projekt, pretože verí, že jednať sa má na rovinu. Cieľom projektu je otvorene informovať o jedle a procesoch s ním spojených v prevádzkach reštaurácií. Projektom chce reštaurácia ukázať, že nič neskrýva a robí všetko tak, aby bol zákazník spokojný a na svoju prácu je hrdá.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM