Samospráva

Mestskí poslanci odsúhlasili kandidátov zodpovedných za financie v BVS, OLO a DPB

Mestskí poslanci dnes odobrili výsledky výberových konaní a schválili vymenovanie úspešných uchádzačov do pozícií členov predstavenstiev niektorých mestských podnikov.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí poslanci odsúhlasili kandidátov zodpovedných za financie v BVS, OLO a DPB
3
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava

Bratislavskí mestskí poslanci vo štvrtok odsúhlasili výberovou komisiou vybratých a primátorom Matúšom Vallom odobrených kandidátov, ktorí budú mať na starosti financie v Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS), v Dopravnom podniku Bratislava (DPB) aj v spoločnosti Odvoz a likvidácia odpadu (OLO). Pre OLO odobrili aj člena predstavenstva zodpovedného za technický úsek.

Schválení kandidáti

Mestské zastupiteľstvo schválilo v DPB odvolanie zástupcu hlavného mesta z predstavenstva spoločnosti Andreja Zigmunda a zároveň vymenovanie nového zástupcu Ivana Bošňáka ako člena predstavenstva zodpovedného za ekonomický/fi­nančný úsek.

V OLO poslanci odobrili odvolanie zástupcov mesta z predstavenstva spoločnosti, a to Andreja Bednárika a Rastislava Antalu a zároveň vymenovanie za zástupcov Bratislavy v predstavenstve firmy Pavla Rudyho (člen predstavenstva – zodpovedný za ekonomický/finančný úsek) a Andreja Rutkovského (člen predstavenstva zodpovedného za technický úsek).

V BVS zastupiteľstvo odsúhlasilo odvolanie zástupcu mesta Vladimíra Kollára z predstavenstva a vymenovanie nového zástupcu Emericha Šinku ako člena predstavenstva zodpovedného za ekonomický/fi­nančný úsek.

Mestskí poslanci
3
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM