Krimi

Bezočivá zlodejka! Okradla ženu na vozíčku

Príslušníci bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali ženu, ktorá je podozrivá z vykradnutia bytu 69-ročnej imobilnej ženy.

Ilustračný obrázok k článku Bezočivá zlodejka! Okradla ženu na vozíčku
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

„Policajti na mieste zistili, že v tom čase neznámy páchateľ mal vniknúť do bytu cez pootvorené balkónové dvere a z bytu odcudziť finančnú hotovosť vo výške 200 eur,“ píše na svojej stránke Polícia Slovenskej republiky.

Balkón

Krádež sa mala odohrať v pondelok na Listovej ulici v Ružinove. Policajti zistili, že páchateľka mala vniknúť do bytu cez pootvorené balkónové dvere. „Na základe vykonanej operatívno-pátracej činnosti sa policajtom podarilo aj v krátkom čase obmedziť na osobnej slobode ženu podozrivú zo spáchania tohto skutku,“ informuje polícia. V súčasnosti je vec v štádiu vyšetrovania.

Zatvárajte sa

V súvislosti s prípadom policajti apelujú na to, aby si občania zamykali dvere a zatvárali okná.

„Polícia apeluje nielen na seniorov, ale na všetkých občanov, aby si starostlivo zamykali dvere a zatvárali okná,“ varujú v súvislosti s prípadom policajti. Podľa nich netreba zabúdať ani na podkrovie, poschodie, malé strešné okná a pivničné okná. „Zlodej je schopný dostať sa dovnútra každým otvorom väčším ako ľudská hlava,“ uzatvárajú policajti.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM