ELA Rôzne Správy

Známa taxislužba rieši ďalší incident: Vodič dal päsťou zákazníkovi, príliš BUCHOL dverami!

Známa taxislužba Bolt musela po víkend riešiť nepríjemný incident. Zákazník mal schytať päsťou do tváre len preto, že na aute príliš zabuchol dvere.

Ilustračný obrázok k článku Známa taxislužba rieši ďalší incident: Vodič dal päsťou zákazníkovi, príliš BUCHOL dverami!
Zdroj: Bolt/Karin Kase

Na prípad upozornil denník Sme, ktorý opísal, ako Hana a Mário ( mená poškodených denník zmenil, no má ich k dispozícii) dopadla pri jazde taxíkom spoločnosti Bolt.

Buchol viac dverami

Dvojica si 9. marca v sobotu večer privolala taxík, aby ich z centra Bratislavy odviezol domov. Prvý problém nastal, keď vodič po nich odmietol prísť k Starej tržnici, prišli teda za ním na Klobučnícku.

„Pri nastupovaní sme sa slušne pozdravili a aj keď ma upozornil na buchnutie, hneď som sa ospravedlnil,“ tvrdí Mário. „Nato sa so mnou začal hádať, myslel si, že som to spravil úmyselne, a potom ma udrel.“

Hana o útoku napísala aj na svojej sociálnej sieti. Ozvali sa jej ďalšie dve ženy, ktoré údajne mali tiež negatívnu skúsenosť s rovnakým vodičom.

Vraj sa vyhrážal inej žene

Jedna z nich taxikára nahlásila Boltu ešte minulý mesiac, keď ju prenasledoval a vyhrážal sa jej za zrušenú jazdu.

Hoci Hana a Mário podali sťažnosť na vodiča cez aplikáciu taxi spoločnosti, odpoveď bola podľa nich neuspokojivá a ako kompenzáciu za nepríjemnosť dostali iba malú zľavu na ďalšiu jazdu.

„Zakaždým, keď dostaneme hlásenia o nevhodnom správaní, pristupujeme k nim s maximálnou pozornosťou a riešime ich s najvyššou prioritou,“ uviedla spoločnosť Bolt pre denník Sme. Či tento vodič pre spoločnosť stále jazdí, Bolt neuviedol.

Samotná spoločnosť, cez ktorú taxikár získaval zákazníkov, však za správanie šoférov neberie zodpovednosť. Vodiči nie sú jej zamestnanci, ale spolupracovníci.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM