Maros Palesch Kultúra

Živý Betlehem opäť v uliciach Bratislavy

Rovnako ako minulý rok, aj tento advent poteší malých i veľkých v uliciach Starého mesta živý Betlehem.

Herci zo študentského divadla Lab v spolupráci s oddelením kultúry mestskej časti Bratislava – Staré mesto pripravili pre Bratislavčanov tradičné jasličky s Máriou, Jozefom a malým Ježiškom. Pre najmenších je pripravený i sprievodný program v podobe tvorivých dielní. Za pomoci Anjela a pastierov sa deti zoznámia s vianočnými tradíciami, vyrobia si ozdoby na stromček, ozdobia medovníčky a pomôžu Perinbabe pri snežení.

Živý Betlehem sa na Vás teší 18. decembra na nádvorí Zichyho paláca na Ventúrskej ulici od 14.00 do 19.00 hod. Vráťte sa späť do detských čias a príďte si plnými dúškami užiť čaro Vianoc!

Divadlo Lab patrí Divadelnej fakulte Vysokej školy múzických umení a dáva priestor študentom herectva vyskúšať si divadelné remeslo v praxi. Je laboratóriom, v ktorom je možné overiť si svoje nápady a cibriť svoju kreativitu. V divadle je za pomoci študentov všetkých divadelných odborov už od roku 1998 prezentované množstvo originálnych študentských produkcií. V súčasnosti má vlastné priestory v novej budove VŠMU, kde môžete vidieť výkony budúcich umelcov. Program je dostupný na stránke divadla Lab.

Autor: Jana Babušiaková Foto: divadlolab.sk

ZIVY BETLEHEM
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM