Rôzne

Zistili sme za vás, ako budú 15. septembra otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave

Pracujúci ľudia, ale aj študenti majú opäť dôvod na radosť. Po víkende si opäť niektorí ľudia užijú voľný deň. Udeje sa tak vďaka významnému sviatku Sedembolestná Panna Mária. Avšak 15. septembra budú takmer všetky obchody a nákupné centrá otvorené. No nájdu sa aj výnimky...

Ilustračný obrázok k článku Zistili sme za vás, ako budú 15. septembra otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave
Zdroj: TASR

Na 15. septembra pripadá deň pracovného pokoja v podobe sviatku Sedembolestnej Panny Márie. No pre väčšinu ľudí to predovšetkým znamená, že nemusia ísť do práce. Mnoho pracujúcich si tak môže užiť ďalší voľný deň.

Na Slovensku platí, že počas niektorých sviatkov sú obchody a nákupné centrá zatvorené, to však neplatí pre ten, ktorý pripadá na 15. september. Väčšina obchodných prevádzok bude počas tohto dňa otvorených ako iné bežné dni, ale nájdu sa aj výnimky. Dávajte si preto pozor, aby ste neprišli pred predajňu a zistili, že je zatvorená.

Obchodné reťazce

Lidl, Kaufland, Hypernova, Tesco, Carrefour, Metro, Billa, Terno budú mať 15. septembra otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Moja Samoška: Sedembolestná Panna Mária, 15.9.– Moja Samoška Westend na Lamačskej ceste a na Špitálskej ulici zatvorená, ostatné obchody Moja Samoška otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Nákupné centrá

Avion Shopping Park, Aupark, Polus City Center, Bory Mall, Eurovea, Central Bratislava, Shopping Palace, budú mať 15. septembra otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Ak sa chystáte v tento deň na nákupy za hranice, napríklad do Rakúska, tak tam sa zmien otváracích hodín obchodov obávať nemusíte. Naši západní susedia totiž žiadne sviatky v septembri nemajú.

Prečítajte si aj: Posvietili sme si na stráženie hraníc: Slováci priechody kontrolujú, na rakúskej strane ani nohy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM