Zimný TYRŠÁK opäť otvára svoje brány: Užijeme si kopu akcií, chutné jedlo a pitie
Priestor na Tyršovom nábreží bude patriť dobrému jedlu aj lokálnym výrobkom.

Tyršák sa po krátkej prestávke opäť otvára návštevníkom. Okrem dobrého jedla a pitia sa zameria aj na podporu lokálneho remesla, dizajnu a udržateľného nakupovania.
Jedlo aj kultúra
Na mieste, ktoré sa v letnej sezóne spájalo s pieskom, drinkami a leňošením, nájdu návštevníci opäť príjemnú predvianočnú atmosféru. Zimný Tyršák už tradične ponúkne mnoho dobrého pod zub. Nebude chýbať predvianočná klasika v podobe bravčovej krkovičky v žemli, kuracích pŕs v žemli, lokší, vareného vína, či punču.
Zimná edícia prinesie v novembri aj výstavu fotografií, ktoré vyrozprávajú ľuďom príbeh slobody. Zameriava na zobrazenie rôznych oblastí života, opisuje vývoj slobody v cestovaní, hudbe a filme v podobe časovej osi.
Vďaka spojeniu s ÚĽUV sa na Tyršáku od 17. novembra vystrieda niekoľko výrobcov, ktorí ponúknu svoje ručne robené veci a vecičky.
Zimnému Tyršáku nechýba ani ekologický rozmer. Je ním Bazaar, ktorý sa uskutoční 19.11. a 10.12. Kúpiť si tam budete môcť nosené dámske, pánske a detské oblečenie a doplnky.
od 17. novembra / pracovné dni od 15:00 hod. do 24:00 hod. / víkendy od 12:00 hod. do 24:00 hod.
Témy, ktoré hýbu Bratislavou
