Samospráva

Žiaci budú mať krajšie priestory. BSK ukončil ďalšie rekonštrukcie školských objektov

Opravy boli súčasťou investícií Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) do školských zariadení.

Ilustračný obrázok k článku Žiaci budú mať krajšie priestory. BSK ukončil ďalšie rekonštrukcie školských objektov
4
Galéria

Na Strednej odbornej škole (SOŠ) technickej v Petržalke majú vynovenú podlahu v telocvični, na gymnáziu v Pezinku zasa zrekonštruované sociálne zariadenia pri telocvični. Obe opravy boli súčasťou investícií Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) do školských zariadení.

Rekonštrukcie a opravy

"Celkové náklady dosiahli vyše 120-tisíc eur,“ informovala hovorkyňa BSK Lucia Forman. Oprava podlahy telocvične v petržalskej SOŠ, ktorá pozostávala z demontáže starých a montáže nových podláh, výmeny kanalizačného potrubia, ale aj opravy vnútorných omietok a osadenia obkladov a sanity, stála 88-tisíc eur.

Predmetom rekonštrukcie v priestoroch pezinského gymnázia boli búracie a murovacie práce, vyhotovenie nových rozvodov vody, odpadu, elektriky či nové omietky a dlažby, celkovo náklady v tomto prípade dosiahli 36-tisíc eur.

BSK aktuálne realizuje aj ďalšie rekonštrukcie. Napríklad na objekte SOŠ na Strečnianskej 20 v Bratislave sa menia okná. Plánovaná je aj rekonštrukcia vstupných priestorov a troch odborných učební na školskom internáte na SOŠ podnikania a služieb v Pezinku.

Rekonštrukcia telocvične na SOŠ Vranovská
4
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM