Tlačové správy

Zháňate čerstvé mäso či zeleninu priamo od farmára? Už nemusíte utekať na tržnicu!

Ak hľadáte zaručenú kvalitu za férovú cenu, Môj Trh ponúka všetko, čo potrebujete. Domáce produkty máte neustále na dosah. Stačí "kliknúť" a prinesú vám ich až ku dverám.

Ilustračný obrázok k článku Zháňate čerstvé mäso či zeleninu priamo od farmára? Už nemusíte utekať na tržnicu!
9
Galéria
Zdroj: Môj Trh

V ostatných rokoch si ľudia viac ako kedysi uvedomujú potrebu kvalitnej stravy a zdravých produktov vo svojom jedálničku. Ak patríte medzi tých, ktorí si radi vychutnajú syry a mäso priamo od farmára či zeleninu pestovanú na chémiou nepostrekovanej záhrade, máme pre vás skvelý tip.

Kvalita a férová cena

Nákupom na stránke Môj Trh ušetríte kopu času a kvalita potravín, ktoré prinesú až k vašim dverám, je zaručená. Aby boli mäso, vajíčka, zelenina či ovocie čo najčerstvejšie, odoberajú ich od farmárov iba niekoľko hodín pred doručením. Cesta k zákazníkovi sa tak výrazne skráti.

Môj Trh podporuje lokálnu produkciu, menších a stredných výrobcov, chráni životné prostredie a dbá na zdravý prístup k životu v uponáhľanej dobe.

Internetový trh ponúka výlučne lokálne produkty. Zbytočne by ste tam hľadali exotické plodiny ako pomaranč či kiwi. Zakladatelia a prevádzkovatelia trhu totiž veria, že miestne výrobky si svojho zákazníka nájdu a spoločne tak podporia domácich slovenských farmárov.

Priamo od farmárov

Produkty v spomínanom online trhovisku majú výlučne slovenský pôvod a ich výrobcovia dbajú na ekologický prístup k pestovaniu, humánny prístup k chovu zvierat a poctivé spracovanie surovín.

Môj Trh je dôkazom, že lokálne produkty sa môžu k zákazníkom dostať rovnako jednoducho, ako zahraničné produkty v reťazcoch.

Nakupovaním na spomínanej stránke sa sami presvedčíte, že na Slovensku sa produkuje dostatočné množstvo potravín, ktoré pokryje väčšinu spotreby v bežnej domácnosti.

Obchod s príbehom

Zakladateľka online trhoviska Môj Trh Martina Krupová má v sebe vzťah k pestovaniu, chovu zvierat, prírode a kvalitnej strave v sebe hlboko zakorenený. Už jej praprarodičia boli hospodári, ktorí pestovali obilie, kukuricu, pšenicu, raž, repu, hrozno, zemiaky a mali aj gazdovstvo, kde chovali dobytok. To všetko prevažne pre vlastnú potrebu.

"Z času na čas si privyrobili predajom ovocia na trhovisku v Bratislave. Repu predávali do cukrovaru v Trnave. Na odbyt išli aj husy a hydina. Moja podnikavá prababka dokonca, po prvej svetovej vojne, predávala ručne robené čipky, a to nielen na Slovensku, ale aj na zahraničných trhoch v Berlíne, Viedni, či Prahe. Práve história mojej rodiny, tak prispela k rozhodnutiu priniesť domácu chuť za férové ceny, do priestoru online trhoviska, ideálnej platforme 21. storočia,” vysvetľuje podnet pre vznik internetového trhoviska jeho zakladateľka, ktorá pokračuje ďalej v rodinnej tradícii.

Zdroj: Môj Trh
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM