Krimi

Po policajnej naháňačke bezohľadný vodič zdemoloval zástavku na Americkom námestí

V noci zo stredy na štvrtok došlo ku vážnej dopravnej nehode, keď osobné motorové vozidlo narazilo do prístrešku električkovej zástavky na Americkom námestí. Polícia zisťuje či pri autonehode zaúradoval aj alkohol.

Ilustračný obrázok k článku Po policajnej naháňačke bezohľadný vodič zdemoloval zástavku na Americkom námestí
Zdroj: Dnes24.sk

Ako uvádza portál čas.sk v noci zo stredy na štvrtok bratislavskí policajti spozorovali osobné auto Škoda Fabia, ktoré pri križovatke Mlynské Nivy a Karadžičova ulica jazdilo z pruhu do pruhu a ohrozovalo tým ostatných vodičov.

„Vodič na výzvy policajtov na zastavenie nereagoval a cez Kamenné námestie a Špitálsku ulicu sa snažil ujsť," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Nakoniec 33-ročného muža z Malaciek zastavila až zástavka MHD. Záhorák musel byť s poranením pleca, ramena a brucha prevezený do nemocnice. Presné príčiny nehody polícia vyšetruje.

Dopravný podnik Bratislava odklonil okamžite dopravu – posledné električky, trolejbusy i nočné spoje. Obnovili ju až vo štvrtok pred jednou nad ránom. Zastávku, najmä prístrešok na ostrovčeku, vodič zdemoloval tak, že je stále mimo prevádzky. Električky smerujúce do centra mesta stoja na náhradnej zastávke. Nočnú naháňačku pripomínajú stále bezpečnostné pásky, ktoré niekdajší prístrešok obopínajú.

Zdemolovaná zastávka na Americkom námestí
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM