Rôzne

Zaujíma vás budúcnosť Kamenného námestia a Námestia SNP? Vyjadrite sa v dotazníku

Námestie SNP a Kamenné námestie by si jednoznačne zaslúžili byť kultivovanejšími priestormi, kde by sme naozaj radi trávili voľný čas.

Ilustračný obrázok k článku Zaujíma vás budúcnosť Kamenného námestia a Námestia SNP? Vyjadrite sa v dotazníku
9
Galéria
Zdroj: TASR

Aliancia Stará tržnica zverejnila na sociálnej sieti dotazník, vyplnením ktorého môžete aj vy prispieť k zlepšeniu týchto verejných priestorov. V rámci projektu #sharedcities a spoluprác s ďalšími inštitúciami tak môžete výrazne pomôcť.

Vyjadrite svoj názor

Zisťovanie názorov pomocou dotazníka sa uskutočňuje ako súčasť projektu Podpora partnerstva a dialógu v oblasti participatívnej tvorby verejných politík pod vedením Inštitútu SGI. Projekt je financovaný z Európskeho sociálneho fondu v rámci Operačného programu Efektívna verejná správa. Dotazník je anonymný.

V dotazníku môžete vyjadriť svoj názor na spokojnosť s Námestím SNP a Kamenným námestím. Môžete sa vyjadriť, čo vám na miestach vyhovuje, nevyhovuje, chýba alebo čo by ste z námestí odstránili. Môžete ohodnotiť bezpečnosť, čistotu a poriadok, služby, dostupnosť a pohyb na námestiach.

Chcete v centre viac zelene, čistých kvetináčov plných trvaliek a nie smetí? Otvorte si DOTAZNÍK a vyjadrite svoj názor.

Námestie SNP a Kamenné námestie
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM