Michaela Katonová Krimi

Zajtra vás v celom Bratislavskom kraji budú kontrolovať

Na disciplinovanosť vodičov jazdiacich na území Bratislavského kraja sa zajtra 9. januára v čase od 07.00 do 11.00 hodiny opäť zamerajú policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Draho vás môže vyjsť telefonovanie, nehovoriac o požití alkoholu.

S cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ako aj naplnenia cieľa znížiť počet dopravných nehôd s následkom na živote a zdraví sa hliadky dopravnej, poriadkovej a železničnej polície zamerajú na kontrolu dodržiavania pravidiel cestnej premávky.

Kontrola bude zameraná na zákaz požívania alkoholu alebo iných návykových látok. Zároveň na dodržiavanie zákazu používania telefónov, okrem telefonovania s použitím systému „voľné ruky“ počas vedenia vozidla. Na pozore by sa mali mať aj vodiči nemotorových vozidiel.

Polícia opätovne apeluje na vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky. Plne sa venovali vedeniu vozidla, boli disciplinovaní a ohľaduplní. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojim zodpovedným správaním predchádzať nešťastiam na cestách.

Foto ilustračné

Prečítajte si tiež: Predpokladom na rozšírenie cesty na Harmincovej je úspešný výkup pozemkov

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM