Rôzne

Záhorácky oriešok bude opäť pomáhať a hľadať NAJ útulkáča, orieška či maznáčika

Hlavným poslaním akcie je pomoc psíkom bez domova a zároveň nájsť to najroztomilejšie šteniatko, najkrajšieho orieška, ale aj najšikovnejšieho chytača mlsiek.

Ilustračný obrázok k článku Záhorácky oriešok bude opäť pomáhať a hľadať NAJ útulkáča, orieška či maznáčika
34
Galéria
Zdroj: Záhorácky oriešok

Súťaže krásy už dávno nie sú len pre čistokrvných psíkov. Ak máte doma najkrajšieho maznáka, orieška, útulkáča alebo obra či štuplíka, neváhajte ho prihlásiť do tretieho ročníka obľúbenej orieškiády Záhorácky oriešok 2019!

Akcia, ktorá pomáha

Príďte si užiť krásny deň plný zábavy pre celú rodinu s vašim chlpáčom a podporiť dobrú vec. Môžete sa tešiť na veľa výstavných kategórií, zábavné súťaže, ceny nielen pre víťazov, tombolu na podporu psíkov v útulku, bohatý sprievodný program a veľa zábavy.

Hlavným poslaním celej akcie je pomoc psíkom bez domova. „Každým ročníkom sa snažíme pomôcť vybranej organizácii nielen finančne, ale aj materiálne – materiálnou zbierkou na akcii. Z II. ročníka akcie sme OZ Záchranný koráb venovali viac ako 400 eur na uhradenie veterinárnych nákladov a z materiálnej zbierky odovzdali veľa krmiva, hračiek, pamlskov, obojkov a vodítok a rôznych iných veľmi užitočných a potrebných vecí,“ uviedli organizátori.

NAJ kategórie

Poriadne si prezrite svojho miláčika a rozhodnite, v ktorej kategórii má najväčšie šance. Psíkovia budú súťažiť v kategóriách Naj šteniatko, Naj senior, Naj oriešok, Naj psík poznatelného plemena, Naj psík s rodokmeňom, Naj útulkáčik, Naj maznáčik, Naj pes typu bull, Naj malý psík, Naj stredný psík či Naj veľký psík.

So svojím psíkom sa môžete zapojiť aj do súťaží v kategóriách Dieťa a pes, Podarený párik, Naj trik, Naj kostým, Privolanie s nástrahami, Agility dráha, Chytač pamlskov a Najlepšie predvedený psík.

Na víťazov vo všetkých kategóriách a súťažiach čakajú trofeje a krásne ceny. Darček za účasť dostane každý psík a každé dieťa si domov odnesie diplom.

Počet miest je obmedzený, preto s prihlásením vášho NAJ psíka neváhajte. Prihlášku nájdete TU, prihlasovanie do súťaže je možné do naplnenia kapacity alebo do 20. 4. 2019. Prihlasovanie ani platba na mieste nie je možná!

Nezabudnite si so sebou priniesť vôdzku a platný očkovací preukaz psíka. Každý psík musí byť zdravý, nesmie byť agresívny a pre pokojný priebeh akcie hárajúce fenky nechajte doma. Podrobné informácie o udalosti nájdete TU.

4. máj 2019 / 8:00 – 17:00 hod. / Kamenný Mlyn – Vajarský / štartovné 5 eur

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

Záhorácky oriešok 2018
34
Galéria
Zdroj: Záhorácky oriešok
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM