Tlačové správy

Žabka prináša rýchly nákup bez kompromisov už aj v centre Bratislavy

Žabka otvorila v krátkom čase na Slovensku už tretí obchod, jej najnovšia prevádzka obslúži zákazníkov priamo v srdci Bratislavy. Nová predajňa potravín sa nachádza v priestoroch obchodného domu Prior Bratislava na Kamennom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Žabka prináša rýchly nákup bez kompromisov už aj v centre Bratislavy
5
Galéria
Zdroj: Žabka

Samozrejmosťou v predajni je čerstvá káva so sebou a starostlivo vyberaný sortiment čerstvých a trvanlivých potravín. Rýchly nákup so Žabkou ocenia napríklad ľudia na ceste do zamestnania či z práce domov a rovnako tak aj návštevníci centra hlavného mesta.

„Tešíme sa, že v krátkom čase otvárame už druhú predajňu Žabky v Bratislave a zároveň tretiu na Slovensku. Náš nový obchod na Kamennom námestí prináša rýchly nákup bez kompromisov vďaka starostlivo vyberanému sortimentu – ponúkame v ňom dvetisíc produktov vrátane čerstvých i trvanlivých potravín či drogérie. Zákazníci sa môžu spoľahnúť, že v Žabke vždy nájdu všetko potrebné napríklad na rýchle raňajky, obed či iné jedlo kedykoľvek počas dňa. Veľmi sa tešíme, že aj tento obchod ponúkne rýchlu donášku potravín prostredníctvom obľúbenej mobilnej aplikácie Bolt Food. Ide o službu navyše, ktorou podávame pomocnú ruku našim zákazníkom v súčasnej náročnej situácii, a veríme, že si rýchlo obľúbia aj tento spôsob nákupu so Žabkou,“ uviedol Miroslav Ďurana, generálny manažér Žabky na Slovensku.

Žabka, ktorá patrí do skupiny Tesco, prináša rýchly nákup bez kompromisov v novej lokalite, a to napríklad pre ľudí, ktorí si chcú urobiť menší nákup cestou do práce či z práce domov. Na Kamennom námestí obslúži zákazníkov naďalej aj obľúbený obchod Tesca ponúkajúci široký sortiment čerstvých i trvanlivých potravín či ďalších výrobkov každodennej spotreby.

Nová prevádzka Žabky je otvorená (rovnako ako hypermarket Tesco) od 7. hodiny ráno do 21. hodiny večer počas pracovného týždňa,v sobotu a od 7. hodiny ráno do 20. hodiny večer a v nedeľu od 8. do 20. hodiny. počas nedele. Spolu so starostlivo vyberaným sortimentom čerstvých i trvanlivých potravín a ďalších výrobkov dennej spotreby je samozrejmosťou aj vždy čerstvá káva so sebou.

Potraviny Žabka v priestoroch obchodného domu na Kamennom námestí nahradili pôvodnú prevádzku Tesco Minútka. Obchod má rozlohu 93 štvorcových metrov, vďaka čomu si zákazník stihne nakúpiť v priebehu niekoľkých minút. Nový obchod majú „na skok“ obyvatelia a návštevníci historického centra Bratislavy či pracujúci, ktorí cez bratislavské Staré Mesto prechádzajú.

Užitočnou službou, dostupnou pre zákazníkov v okolí Žabky na Kamennom námestí, je možnosť nakúpiť si prostredníctvom donáškovej mobilnej aplikácie Bolt Food. Samozrejmosťou je rýchle doručenie – po objednávke vybratých potravín je nákup doručený kuriérom pred dvere zákazníka v časovom intervale desiatok minút. Platba prebieha bezkontaktne, prostredníctvom platobnej karty v mobilnej aplikácii Bolt Food.

Žabka je podnikateľským konceptom, ktorý funguje vo forme franchisingovej spolupráce. To znamená, že každú Žabku na Slovensku prevádzkuje skúsený franchisingový partner, ktorý sa môže vždy spoľahnúť na podporu a know-how od skúseného tímu Žabky. Franchisingový partner získava vďaka spolupráci plne vybavenú predajňu s pravidelným zásobovaním. O prevádzku novej predajne v srdci Bratislavy sa bude starať ambiciózny podnikateľ Miroslav Prymus, ktorý má bohaté skúsenosti z maloobchodných reťazcov či z oblasti exportu a logistiky.

Žabka dlhodobo úspešne pôsobí v susednom Česku, pričom na Slovensku otvorila prvý obchod v septembri 2020, konkrétne v polyfunkčnom komplexe Perla Ružinova v Bratislave. Na jeseň pribudol aj ďalší obchod v Trnave a prevádzka v priestoroch obchodného domu na Kamennom námestí sa stala tretím obchodom Žabky na Slovensku.

O potravinách Žabka

Žabka prináša rýchly nákup potravín bez kompromisov. Obchody patria do skupiny Tesco, pričom Žabka dlhodobo úspešne pôsobí v susednom Česku a v septembri 2020 otvorila prvý obchod už aj v hlavnom meste Slovenska. Pod sloganom „Skočte si nakúpiť“ prináša Žabka menšie predajne potravín najmä v centrách miest, v okolí strategických dopravných uzlov či v obytných zónach. Každá Žabka ponúka zákazníkom výber ich obľúbených potravín, čerstvé pečivo aj kávu so sebou.

Žabka je podnikateľským konceptom, ktorý funguje vo forme franchisingovej spolupráce s partnermi prevádzkujúcimi vlastnú predajňu potravín. Žabka prináša Slovákom so skúsenosťami v maloobchode alebo gastropodnikaní jedinečnú šancu viesť svoje vlastné podnikanie. Každý partner získa plne vybavenú predajňu s pravidelným zásobovaním, osvedčený podnikateľský model a know-how z Česka, rovnako tak aj školenia a dlhodobú podporu skúsených odborníkov z maloobchodu. Cieľom tímu Žabka je vytvárať a rozširovať úspešné podnikanie, ktoré každý deň pre svojich zákazníkov prináša jednoduchý a pohodlný nákup. Záujemcovia, ktorí majú skúsenosti ideálne z oblasti maloobchodu či gastrosektora, sa môžu naďalej hlásiť prostredníctvom e-mailu: info.zabka@tesco.com

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM