han Tlačové správy

Žabka OTVORILA desiaty obchod: Doprajte si rýchly nákup v útulnej predajni, a ten VÝHĽAD!

Ďalšia prevádzka patriaca pod sieť predajní! Potraviny Žabka úspešne pokračujú v expanzii po západnom Slovensku. Na bratislavskej Kolibe otvorili desiatu predajňu!

Ilustračný obrázok k článku Žabka OTVORILA desiaty obchod: Doprajte si rýchly nákup v útulnej predajni, a ten VÝHĽAD!
22
Galéria

Utešene sa nám tie „Žabky“ rozrastajú, čo poviete? Veď len vlani v septembri otvorila na Slovensku prvý obchod. Išlo o predajňu v polyfunkčnom komplexe Perla Ružinova v Bratislave. Odvtedy je expanzia potravín tejto značky evidentná.

Desiata v poradí

Postupne sa sieť potravín rozbehla takým tempom, že aktuálne je v prevádzka desať obchodov patriacich pod Žabku. V Bratislave je ich šesť, v Trnave, Malackách, Dunajskej Strede a Šamoríne po jednom. My sme sa boli pozrieť do tej najnovšej, ktorá má jedinečnú polohu. Nachádza sa totiž na bratislavskej Kolibe na ulici Svätovavrinecká.

„Dokým sme neotvorili našu sieť potravín, stále som mal pocit, že mi v malých predajniach niečo chýba a nevedel som si vybrať alebo sa rozhodnúť. Preto sa snažíme dať zákazníkom dve až tri veci v danej tovarovej skupine, aby sa každý vedel rozhodnúť,“ prezradil Miroslav Ďurana, generálny manažér Žabky na Slovensku.

„Máme veľa čerstvých potravín a chceme byť silný. Rýchle jedlo v každom spôsobe. Buď hotové jedlo so sebou, niečo na rýchle varenie alebo polotovary. Nemôže chýbať pečivo, sladkosti, čipsové veci, nápoje. Kompletný a rýchly nákup v jednom,“ dodal Ďurana.

Bez auta a v papučiach

Výhoda nakupovania v lokálnom obchode v blízkosti domova je čas a vzdialenosť. Kým do supermarketov musíme naštartovať auto, či nasadnúť na MHD, malá predajňa „pod nosom“ nám ušetrí kopec času. Prečo práve obchod na Kolibe? „Koliba je typická tým, že má veľa úpätí na kopci. A na tejto strane sme jediný obchod. Preto je vhodný hlavne pre tých, ktorí tu bývajú a nemusia chodiť nikam autom a takpovediac v papučiach si prídu ľudia nakúpiť,“ vysvetlil generálny manažér.

Samozrejme, bratislavská Koliba je spätá aj s krásnymi výhľadmi na mesto. V tomto smere ja nová predajňa výnimočná, pretože keď nakúpite a vyjdete z obchodu, zobrazí sa pred vami krásna scenéria hlavného mesta.

A čo reakcie ľudí na nový obchod pri ich obydliach? „Pomaly sa chceme dostať do povedomia ľudí, aby nás obyvatelia prijali pozitívne,“ poznamenal Miroslav Ďurana, generálny manažér Žabky na Slovensku.

Detaily novej pobočky

Jubilejná 10. predajňa Žabka sa rozprestiera na ploche 55 štvorcových metrov a ponúkne nakupujúcim 1 700 položiek. Novinkou bude špeciálna banánová múka od Express menu a špeciálne čaje i nátierky od slovenského výrobcu Mixit.

Žabka na Kolibe bude otvorená 7 dní v týždni v čase od 6. do 22. hodiny.

Okrem nákupu si zákazníci v tejto predajni môžu vyzdvihnúť svoj balík – využiť službu Pickup od DPD – alebo vymeniť CO 2 náplne. Samozrejmosťou je platba kartou, stravnými lístkami a možnosť kúpiť si kávu so sebou. Zaneprázdnení ľudia z okolia si môžu nakúpiť v Žabke aj na diaľku – cez niektorú z osvedčených donáškových služieb Bolt Food alebo Wolt.

Predajňu na bratislavskej Kolibe vedie Pavol Pavlech, ktorý má dlhoročné skúsenosti s prácou v maloobchode. Ako sám hovorí, mať vlastný obchod s potravinami je pre neho splnený sen.

Ďalšie aktuálne témy

Niečo viac o Žabke

Žabka dlhodobo a hlavne úspešne pôsobí v susednom Česku, najmä v Prahe a Stredočeskom kraji. Minulý rok sa však rozhodli vstúpiť aj na slovenský trh.

„Naším cieľom a víziou je poskytnúť zákazníkom ľahký a pohodlný nákup, ponúkať čo najširší sortiment, aby u nás vždy našli to, čo práve potrebujú. Našim zákazníkom chceme zabezpečiť ich maximálnu spokojnosť s obchodmi a službami,“ píše sa na oficiálnej stránke.

Žabka je podnikateľským konceptom, ktorý funguje vo forme franchisingovej spolupráce s partnermi prevádzkujúcimi vlastnú predajňu potravín. Každý franchisový partner sa môže vždy spoľahnúť na podporu a know-how od skúseného tímu Žabky. Zároveň získava plne vybavenú predajňu s pravidelným zásobovaním.

Splňte si sen o vlastnom obchode

„Mať vlastný obchod je pre mnohých snom, ktorý práve náš unikátny podnikateľský koncept Žabka môže splniť. Koncept funguje vo forme franchisingovej spolupráce. V praxi to znamená, že každú predajňu Žabka na Slovensku prevádzkuje skúsený franchisingový partner. Ten sa môže spoľahnúť na podporu a know-how od skúseného tímu Žabky. Franchisingový partner získava v rámci spolupráce plne vybavenú predajňu s pravidelným zásobovaním,“ vysvetľuje Miroslav Ďurana zo Žabky.

„Teší ma, že na Slovensku dnes aj v čase pandémie prinášame spolu s novými predajňami aj atraktívne podnikateľské príležitosti. Stále hľadáme a vítame tipy na vhodné priestory a miesta, kde by sme mohli otvoriť nové predajne Žabka,“ dopĺňa Ďurana. V budúcom roku sa Žabka chce zamerať na otváranie nových predajní v nitrianskom, piešťanskom i novozámockom regióne.

Žabka má záujem o rozšírenie podnikania najmä na západe krajiny v mestách ako Trnava, Hlohovec, Bratislava, Nitra, Dunajská Streda, Pezinok, Senec, Malacky a v ich okolí. Zaujala vás sieť potravín Žabka? Viac informácií nájdete na www.izabka.sk.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Žabka má už desiaty obchod
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM