Rôzne

VIDEO: Z útulkáča sa stal sebavedomý špecialista na vyhľadávanie drog

Z malého nevinného šteniatka z útulku vyrástol vďaka láskavej ruke psovoda sebavedomý špecialista na vyhľadávanie drog.

Zdroj: Facebook

Adopcia psíka z útulku zmení život nielen vám, ale aj jemu. Chladný koterec zrazu vystrieda hrejivý peliešok a nekonečná láska. Medzi útulkáčmi sa dokonca nájdu aj takí, ktorí okrem nového domova získajú aj špeciálne poslanie. Tak ako trojročný Wird Boss.

Útulkáč v polícii

V malom nevinnom trojmesačnom šteniatku z útulku videl nadpráporčík František Tománek potenciál. Po trojmesačnej skúšobnej dobe malý útulkáč so svojím psovodom úspešne absolvoval policajný výcvik a bola mu pridelená kategória na vyhľadávanie drog.

Na oddelení služobnej kynológie v Bratislave pracuje Wird Boss už tri roky a vďaka svedomitému výcviku nadpráporčíka Tománka zaznamenal viacero úspechov. Spomeňme napríklad nedávny prípad nálezu drog v aute na Gagarinovej ulici, kedy vo vozidle vyňuchal papierové skladačky s neznámou kryštalickou látkou.

Od policajnej hviezdy sa dnes učia najmladšie prírastky polície, trojmesačné šteniatka nemeckého ovčiaka Gina a Gono, ktorí po úspešnom absolvovaní policajného výcviku posilnia tím štvornohých policajných kolegov v Bratislave.

Drogový úlovok polície
4
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM