Rôzne

Z reštaurácie Stein budú rozvoniavať kvalitné talianske jedlá

V bývalom Stein-e na Krížnej ste sa mohli naposledy najesť v čínskom bufete a dať si pivo v blízkej krčme. Ázijskú kuchyňu vystrieda kvalitná talianska gastronómia.

Ilustračný obrázok k článku Z reštaurácie Stein budú rozvoniavať kvalitné talianske jedlá
5
Galéria

V reštaurácii Stein na Krížnej ulici sa vystriedalo viacero prevádzok. Naposledy sa v priestore blízko bývalého pivovaru usídlil čínsky bufet a krčma. To sa však čoskoro zmení a podnik dostane nového nájomcu.

Jedlá s vôňou stredomoria

V priestoroch, ktoré stoja v blízkosti frekventovanej križovatky Krížna – Legionárska nájde svoje pôsobisko reštaurácia U Taliana. „Pôjde o expanziu rovnomennej ružomberskej reštaurácie. Podnik patrí medzi regionálne gastronomické fenomény, svieti vysoko nad podpriemernou ponukou v okolí. Funguje už 14 rokov, zákazníci zanechávajú dlhodobo pochvalné recenzie,“ uvádzajú na svojej facebookovej stránke Retazce.sk.

Majiteľ reštaurácie, taliansky kuchár Andrea Ena, ktorý sa v poslednej dobe objavuje aj na televíznych obrazovkách, sľubuje zaručenú kvalitu multikultúrnej kuchyne.

Podľa informácií Retazce.sk by mal podnik U Taliana obsadiť celé dve poschodia budovy spolu s terasou. Na chutných jedlách spod rúk šikovného kuchára by sme si mohli pochutnať už v novembri.

Stein reštaurácia
5
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM