Tomáš Stupavský Rôzne

Z Bratislavy sa po novom dostanete už aj priamo do Berlína

Od utorka 27. októbra sa z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave lieta denne do Berlína a späť. Prví cestujúci včera slávnostne odleteli z BTS na berlínske letisko Schönefeld. Ryanair prevádzkuje linky z Bratislavy do Berlína každý deň s odletom o 16.55 h, prílet z Berlína do Bratislavy je o 16.30 h.

Ilustračný obrázok k článku Z Bratislavy sa po novom dostanete už aj priamo do Berlína
Zdroj: Dnes24.sk

„Začala sa zimná letová sezóna a Ryanair v rámci nej s potešením oznamuje zavedenie novej linky z Bratislavy do Berlína a späť s dennou frekvenciou letov. Zároveň zvyšuje frekvencie na linke do Bruselu-Charleroi, čo prinesie viac ako 1,2 milióna pasažierov ročne a podporí 900 „postranne súvisiacich“ pracovných miest na letiskách v Európe, vrátane Letiska v Bratislave," vyjadril sa pri príležitosti spustenia novej linky v Bratislave Denis Barabas, obchodný a marketingový manažér Ryanairu pre Rumunsko a strednú a východnú Európu.

Z Bratislavy bude počas zimného letového poriadku, ktorý platí do konca marca 2016, prevádzkovať Ryanair nasledovné letecké spojenia: Brusel-Charleroi (5 x týždenne), Atény (3 x týždenne), Dublin (7 x týždenne), Berlín (7 x týždenne), Alghero (2 x týždenne), Miláno-Bergamo (4 x týždenne), Rím-Ciampino (3 x týždenne), Barcelona-Gerona (2 x týždenne), Madrid (3 x týždenne), Birmingham (3 x týždenne), Liverpool (3 x týždenne), Londýn-Luton (4 x týždenne), Londýn-Stansted (14 x týždenne).

„Pri príležitosti zavedenia našej linky z Bratislavy do Berlína uvádzame letenky do predaja za cenu už od 9,99 € z Bratislavy do/z Berlína pre cesty v novembri a decembri. Letenky za takéto nízke ceny sú k dispozícii pre rezervácie do štvrtkovej polnoci, 29. októbra," doplnil Denis Barabas z Ryanairu.

Prečítajte si tiež: Z bratislavského letiska sa cez zimu bude lietať do 17 miest. Pribudli aj dve nové linky

Zdroj foto: BTS

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM