Rôzne Správy Samospráva

Výstavba unikátneho bytového domu na Panónskej ceste sa chýli ku koncu

Hneď vedľa frekventovanej cesty v bratislavskej Petržalke rastie projekt Panónka. Za posledné mesiace stavba očividne pokročila.

Ilustračný obrázok k článku Výstavba unikátneho bytového domu na Panónskej ceste sa chýli ku koncu
5
Galéria

V Petržalke na Panónskej ceste, v tesnej blízkosti vlakovej stanice, pribudne už čoskoro nový bytový dom. O priebehu jeho výstavby sme vás naposledy informovali v marci.

Vtedy bol projekt Panónka od developera VI Group ešte len v prvej polovici svojej „cesty“. Robotníci pracovali na druhom nadzemnom podlaží z celkových ôsmich. Dnes je hrubá stavba viac-menej hotová a môžu pokračovať úpravy vonkajšieho vzhľadu a práce v interiéri.

Spoločná terasa na streche

Bytový dom bude slúžiť hlavne na bývanie. Panónka ponúkne 46 bytových jednotiek a 37 apartmánov. Na prvom nadzemnom podlaží sa budú nachádzať priestory občianskej vybavenosti. Projekt počíta aj so 74 parkovacími miestami v dvoch podzemných podlažiach. Ďalších 25 parkovacích státí bude vybudovaných pri objekte.

Projekt je unikátny návrhom terasy na najvyššom podlaží. Investor chce vytvoriť spoločný priestor, kde budú môcť tráviť voľný čas deti aj dospelí. Najmenší sa môžu tešiť na detské ihrisko, tí starší tu zas môžu relaxovať s priateľmi či susedmi a kochať sa výhľadom na mesto.

Developer VI Group začal s výstavbou projektu Panónka na jeseň 2016 a dokončený by mal byť na začiatku budúceho roka.

Projekt Panónka (júl)
5
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM