Rôzne

OBRAZOM: Výstava Moje telo umožní deťom nahliadnuť do tajov fungovania ľudského tela

O dobrodružnú výstavu Moje telo je obrovský záujem. Deti sa okrem iného naučia, či majú srdce na správnom mieste.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Výstava Moje telo umožní deťom nahliadnuť do tajov fungovania ľudského tela
23
Galéria
Zdroj: FALO cz/sk

Nákupné centrum Polus City Center je známe zaujímavými interaktívnymi výstavami od výmyslu sveta. Aktuálne si pre veľkých aj malých pripravilo jedinečnú výstavu Moje telo.

Spoznajte svoje telo

Výstava Moje telo je na Slovensku po prvýkrát. Premiéru mala 9. februára, kedy stovky detí zisťovali, či majú srdce na správnom mieste. Prostredníctvom siedmych stanovíšť s interaktívnymi exponátmi môžu malí návštevníci nahliadnuť do tajov fungovania ľudského tela a jednotlivých orgánov. Na záver si odnesú diplom, prípadne fotografiu z tematického fotokútika.

Výstava je určená predovšetkým deťom vo veku od 4 do 11 rokov a prebieha formou komentovaných exkurzií, ktoré trvajú približne 40 minút. Prehliadka deťom umožní pochopiť, ako funguje ľudské telo, čo všetko potrebuje a ako sa o neho starať.

Výstava v Bratislave potrvá do 24. februára. Potom poputuje do Popradu a Prahy. Vstupné sa neplatí, avšak na komentovanú prehliadku je potrebné sa vopred registrovať TU. Keďže je o výstavu obrovský záujem, vyberte si termín prehliadky čím skôr. Rýchlo sa totiž míňajú. V online registračnom systéme je prihlásených už viac ako 3-tisíc detí.

Dobrodružná výstava Moje telo v Poluse
23
Galéria
Zdroj: FALO cz/sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM