Tlačové správy

Vymeňte kvety za dobroty: Do takejto kytice sa chce zahryznúť každý!

Byť naozaj kreatívny a originálny pri obdarovaní našich priateľov či rodiny chce byť dnes každý. Ukážeme vám zaručený tip, ako to docieliť. Spojiť krásu, skvelú chuť a originalitu sa v Bratislave podarilo značke Chutné kytice.

Ilustračný obrázok k článku Vymeňte kvety za dobroty: Do takejto kytice sa chce zahryznúť každý!
Zdroj: Dnes24.sk

Ovocné kytice s belgickou čokoládou. Tento trend v poslednom čase robí radosť každému, kto je na dobroty viac ako na kvety. Všetko to začalo práve v hlavnom meste už pred takmer štyrmi rokmi. Na chute Bratislavčanov sme sa opýtali kreatívnej riaditeľky značky Chutné kytice Jany Bednárovej, ktorá tento originálny produkt priniesla na Slovensko spolu so svojím manželom a tímom ako prvá.

Aké ovocie nám najviac chutí v lete?

Počas slnečných a horúcich mesiacov máme naozaj oveľa väčšiu chuť na ovocie. Určite to súvisí aj s tým, že ovocie nás osvieži, v teple sa ľahšie trávi ako iné jedlá. Podiel na tom má tiež presvedčenie, že v lete je chuť ovocia najlepšia – aj keď u nás v Chutných kyticiach je dostupné celoročne vo vynikajúcej kvalite, neporovnateľnej s bežnou obchodnou sieťou. Ak mám vymenovať druhy ovocia, tak najradšej si pochutnávame v lete na jahodách, broskyniach, melónoch a drobnom ovocí: čučoriedkach, malinách a černiciach.

Pripravujete aj chutné kytice s čokoládou, aký je záujem o čokoládu v lete?

Obľubu čokolády u Bratislavčanov sledujeme a napĺňame už štvrté leto. A musím povedať, že im chutí rovnako, ako počas ostatných ročných období. Čoho sa však boja, je prevoz kytíc. Netreba mať obavy, naše produkty doručujeme chladené, takže sú v každom prípade čerstvé a svieže a dokonale osviežujúce. Trošku čokolády určite ani v lete nezaškodí, najmä ak sa počas týchto voľnejších a slnečných dní venujeme viac aj pohybu: plávaniu, bicyklovaniu, loptovým hrám a iným športom. Energiu treba doplniť vždy a motivujúce je dopriať si aj sladkú odmenu vo forme kvalitnej, belgickej čokolády v atraktívnom spojení s vynikajúcim čerstvým ovocím. Ak naši zákazníci cestujú, takisto máme pre nich riešenie: naše produkty môžu dostať v termobalení s chladiacimi výplňami, ktoré môžu po použití vrátiť.

Na aké príležitosti najčastejšie Bratislavčania ovocné kytice objednávajú?

V lete viac pozorujeme stretávanie ľudí v piatok, po pracovnom týždni, a cez víkendy. Tie príležitosti však sú celý rok viac-menej rovnaké – zablahoželanie blízkym k sviatkom ako sú narodeniny, meniny, výročia; potom poďakovanie, ospravedlnenie, darček len tak, pretože na niekoho myslíme… Je to veľmi príjemná súčasť našej práce, že môžeme nosiť radosť ľuďom, na ktorých myslia ich blízki, posielajú si skutočne krásne odkazy, plné lásky, obdivu a podpory. Je úžasné vidieť, ako sa majú ľudia radi a uvedomujú si, že ich svet je svetom krajším práve vďaka blízkym, rodine a priateľom…

Doručíte chladené kytice z ovocia aj za Bratislavu?

Samozrejme, ak je to potrebné, vezie náš kuriér kytice a bonboniéry chladiacim autom aj mimo Bratislavy. Ale v takom prípade treba urobiť objednávku na väčšiu kyticu. Mimo mesta sú však veľké príležitosti, oslavy aj stretnutia, preto to zvyčajne nie je problém…

Kde kupujete ovocie? Viete zohnať kvalitné ovocie v Bratislave?

Niekedy naše vysoké nároky splní aj ovocie, ktoré sa dá kúpiť v Bratislave. Ale v takých množstvách ako potrebujeme, prvotriednu kvalitu žiaľ pre mnohé druhy ovocia tu v meste nezoženieme. Preto pravidelne nakupujeme aj vo Viedni. Náš kuriér chodí do veľkoobchodu s čerstvým ovocím vo Viedni, aby priniesol to najlepšie, čo je dostupné v regióne. A zároveň máme záruku, že ovocie je maximálne čerstvé. Toto potom nájdu zákazníci aj v našich chutných kyticiach a bonboniérach. Vždy nám ide o to, aby produkt bol hodný svojho mena, čiže naozaj chutný!

A čo náš čaká, keď skončí leto? Môžeme týmito krásnymi ovocnými kyticami potešiť blízkych a kolegov aj inokedy počas roka?

Oslavuje sa počas celého roka: narodeniny, meniny, výročia, vždy je kopa príležitostí… Naši aranžéri a kuriéri preto pracujú každý deň na príprave darčekov a občerstvenia na oslavy. Ponuku obmieňame podľa sezóny: v lete používame broskyne, na jeseň zase napríklad okrem iného aj hrušku, v zime pridávame do kytíc vianočné stromčeky, hviezdy či snehuliakov… Naši nákupcovia už vďaka mnohoročným skúsenostiam vedia, kde nakúpiť čerstvé a chutné ovocie. Vitamíny a radosť predsa treba predsa dopĺňať počas celého roka. S našimi produktmi je to veľmi ľahké a zábavné.

Prvé a najobľúbenejšie kytice z ovocia a ovocné bonboniéry nájdete na** www.chutnekytice.sk** a v Bratislave – Trnávke, Pri strelnici 1. Otvorené denne (pretože oslavujete).

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Chutné kytice
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM