Maros Palesch Krimi

Vykradol pobočku na Dunajskej ulici

Policajti pátrajú po páchateľovi včerajšieho, 21.marca, lúpežného prepadnutia pobočky banky na Dunajskej ulici v Bratislave. Pozrite si aktuálne fotky z bezpečnostnej kamery.

Dnes, 21. marca, dopoludnia krátko pred jedenástou hodinou vošiel do pobočky banky ozbrojený maskovaný páchateľ a žiadal vydať finančnú hotovosť. Pracovníčka mu z obavy o život a zdravie vydala približne 5.000,–€. Páchateľ si peniaze spolu s farbiacim balíčkom odniesol v igelitovej taške. Len niekoľko metrov od pobočky banky mu farbiaci balíček vybuchol, pričom zafarbil bankovky a s najväčšou pravdepodobnosťou aj ruky a oblečenie páchateľa červenou farbou. Okrem pracovníkov pobočky banky sa v jej priestoroch počas prepadu nachádzali aj klienti, nikto sa nezranil. Páchateľ ušiel na doposiaľ neznáme miesto.

Popis páchateľa: Zdanlivý vek páchateľa je 45 rokov, vysoký asi 165 cm. Oblečené mal bledomodré rifle, modrú károvanú bundu s kapucňou, na ľavej strane bundy nápis U 76. Tvár si prekrýval šálom, na očiach mal slnečné okuliare, na hlave šiltovku. Predpokladáme, že páchateľ ma zafarbené ruky a šatstvo červenou farbou.

Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. Akékoľvek informácie k páchateľovi ( smer úniku, jeho súčasný pohyb, pobyt) nám oznámte na bezplatné číslo polície 158.

Zdroj: KR PZ Bratislava, Tatiana Kurucová

BANKA_LUPEZ
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM