Maros Palesch Krimi

Vyhasli tri ľudské životy

Včera (21.11) sa krátko po 20.30 hod stala na ceste II/590, v úseku piateho kilometra smere zo Studienky do Malaciek tragická dopravná nehoda.

Jej účastníkom bol 27– ročný vodič osobného motorového vozidla Alfa Romeo, ktorý po prejdení pravotočivej zákruty zišiel s vozidlom vľavo mimo vozovku a následne narazil do stromu. Vodič a jeho 29– ročný spolujazdec utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. 19– ročná žena, ktorá sa tiež nachádzala vo vozidle utrpela ťažké zranenia, ktorým podľahla počas prevozu do nemocnice.

Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo neprispôsobenie rýchlosti jazdy schopnostiam vodiča, vlastnostiam vozidla a nákladu a poveternostným podmienkam. Materiálna škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na približne 3.000,–€.

Vzhľadom na dokumentovanie miesta tragickej dopravnej nehody bol predmetný úsek cesty uzatvorený približne do 23.00 hod. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Polícia vyzýva vodičov, aby na cestách zvýšili opatrnosť. Predovšetkým v jesennom období treba rátať so zníženou viditeľnosťou v ranných a večerných hodinách. Častým javom jesene sú hmly, ktoré môžu za znížených teplôt prispieť k vytváraniu poľadovice. Je nevyhnuté jazdiť opatrne a disciplinovane, dodržiavať vzdialenosť medzi vozidlami a v žiadnom prípade nepreceňovať svoje schopnosti.

Zdroj: KR PZ Bratislava, Petra Hrášková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM