Krimi

Vyčíňanie mladíka v bratislavských potravinách: V jednej ruke sekera, v druhej bejzbalka!

Agresívny Bratislavčan sa postaral o poriadny rozruch v predajni potravín. Po vyhrážkach a útoku na pracovníka SBS skončil v rukách polície.

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňanie mladíka v bratislavských potravinách: V jednej ruke sekera, v druhej bejzbalka!
Zdroj: TASR

Polícia obvinila 28-ročného Lukáša z Bratislavy z trestného činu výtržníctva. V potravinách v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice mal s bejzbalovou pálkou a sekerou zaútočiť na pracovníka SBS.

S dvomi zbraňami

Mladíkoví teraz hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Bratislavská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Polícia ozrejmila, že v nedeľu (10. 4.) vo večerných hodinách bola na základe oznámenia vyslaná hliadka k jednej z predajní potravín v druhom bratislavskom okrese. Oznámenie hovorilo o mužovi, ktorý mal v jednej ruke držať sekeru a v druhej bejzbalovú pálku. Mal pritom vyčítať pracovníkovi SBS, že mu nepomohol pri jeho predchádzajúcom konflikte na parkovisku v blízkosti potravín.

Vyhrážky aj útok

„Po výčitkách ho výtržník fyzicky napadol,“ uviedla polícia s tým, že sa snažil pracovníka SBS udrieť čelom do tváre, čomu sa však poškodený vyhol.

„Následne sa páchateľ zahnal bejzbalovou pálkou na pracovníka SBS, ktorému sa podarilo pred úderom ochrániť. Po potýčke sa pracovník rýchlo presunul do zadnej časti predajne. Agresívny muž však začal vykrikovať aj po ostatných zamestnancoch potravín, že ich zabije. Po chvíli opustil priestory predajne, pričom o pár minút bol už v rukách polície, ktorá ho zadržala neďaleko predajne potravín,“ priblížila polícia.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM