Kultúra

Vychutnajte si jedinečný sviatočný koncert v dúbravskom starom kostole

Po minuloročnom úspechu, kedy sa dúbravský starý kostol zaplnil do posledného miesta, sa sviatočný koncert v Dúbravke uskutoční aj tento rok.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si jedinečný sviatočný koncert v dúbravskom starom kostole
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Magická atmosféra, kultúrny zážitok, stretnutie blízkych alebo len jedinečná možnosť prezrieť si starý dúbravský kostol. O tom všetkom bude koncert, ktorý sa uskutoční 28. decembra o 16. hodine.

„Koncert bude mať aj vďaka miestu určite skvelú atmosféru a presne v takomto pokojnom duchu a hudbou by sme chceli Dúbravčanom zaželať všetko dobré a najmä zdravie do nového roku,“ pozýva na podujatie starosta Martin Zaťovič.

Kto vystúpi na koncerte

Na koncerte sa divákom predvedie operný spevák Martin Babjak, ktorý vystúpi aj so svojím bratom Jánom, taktiež vynikajúcim spevákom. V programe nebude chýbať ani Dúbravčan a známy spevák Peter Oswald. Svoj operný svet priblíži aj Jozef Benci, za klavír si sadne Jana Nagy-Juhasz. Tóny organu rozoznejú Ružovičovci a ďalšie spevácke zbory a spevokoly.

Na záver zaznejú vianočné a novoročné spevy aj pieseň Tichá noc, svätá noc. Vstup na koncert je voľný. Koncert vo vianočnom období organizuje mestská časť Bratislava-Dúbravka, Rada seniorov v Dúbravke, v spolupráci so Základnou umeleckou školou Eugena Suchoňa a miestnou katolíckou a evanjelickou cirkvou.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM