Rôzne Správy

Vybrali si Bratislavu: Jedna z najväčších IT firiem na svete k nám presťahuje svoje kancelárie

Priestory budú mať v novopostavenej budove od developera HB Reavis neďaleko zóny Nové Nivy.

Ilustračný obrázok k článku Vybrali si Bratislavu: Jedna z najväčších IT firiem na svete k nám presťahuje svoje kancelárie
Zdroj: HB Reavis

Jedna z najväčších IT spoločností na svete presťahuje svoje slovenské kancelárie do budovy Nové Apollo na Prievozskej ulici v Bratislave, ktorá je aktuálne vo výstavbe.

Potvrdil to developer HB Reavis. Meno spoločnosti však nezverejnil.

„Po dokončení sa najväčší technologický zamestnávateľ na svete stane jej hlavným nájomcom, ktorý zaberie takmer 30-tisíc štvorcových metrov z celkových 48-tisíc. Transakcia je zároveň významným krokom vpred pre celý trh komerčných nehnuteľností,“ tvrdí HB Reavis. Spoločnosť, ktorá sa tu má presťahovať, však označil za priekopníka v oblasti počítačových technológií. V budove plánuje využiť niekoľko služieb.

Obchody aj cyklokaviareň

Nové Apollo má potenciál priniesť benefity aj miestnej komunite, vďaka dostupnosti coworku HubHub, ktorý sa nachádza v zóne Nové Nivy. Projekt ráta so širokou škálou maloobchodných priestorov a služieb, vrátane cyklistického zázemia s cyklokaviarňou. Podpora alternatívnej dopravy je totiž v DNA projektu Nové Apollo.

Dokončenie Nového Apolla je plánované na rok 2023. Za dizajnom projektu stojí britské architektonické štúdio Make Architects v spolupráci s miestnym štúdiom Siebert + Talaš.

Viac o projektoch v Bratislave

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM