Rôzne Správy

Vodiči, zbystrite pozornosť! Na TÝCHTO cestách v Bratislave bude OBMEDZENÁ doprava

Práce na Prístavnom moste budú rozdelené na dve etapy. Most na Bojnickej ulici bude úplne uzavretý.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, zbystrite pozornosť! Na TÝCHTO cestách v Bratislave bude OBMEDZENÁ doprava
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Diaľnica D1 v úseku Prístavného mosta v smere na Einsteinovu ulicu v Bratislave bude počas soboty (5. 11.) prejazdná s obmedzeniami.

Práce na etapy

Dôvodom je odstránenie prekrytia mostného záveru a oprava vozovky medzi križovatkami Bratislava-Prievoz a Bratislava-Petržalka,“ informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková.

Obmedzenie sa týka soboty v čase od 7.30 do 20.00 h. „Práce budú rozdelené na dve etapy, v prvej bude obmedzená doprava v ľavom jazdnom pruhu a v druhej etape v pravom a odstavnom jazdnom pruhu,“ priblížila. V oboch prípadoch sa čiastočná uzávera týka smeru z Trnavy, na D2. V pravom jazdnom páse diaľnice, teda v smere do Senca a Trnavy, bude Prístavný most prejazdný bez obmedzení.

Uzavretý most

Polícia upozorňuje vodičov na nedeľnú (6. 11.) úplnú uzáveru mosta na Bojnickej ulici v Bratislave. Obchádzková trasa bude vyznačená. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

V čase od 8.00 do 15.00 h sa bude realizovať záťažová skúška na moste M 137 na Bojnickej ulici v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto,“ priblížila.

Obchádzková trasa povedie cez ulice Bojnická – Pribylinská – Staviteľská a Stará Vajnorská. Chodníky pre chodcov budú podľa Šimkovej priechodné.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM