ESL Rôzne Správy

Vodiči, pripravte si pevné nervy! V Karlovej Vsi sú ďalšie dopravné obmedzenia

Magistrát dnes začal s opravou krytu vozovky na častiach Karloveskej ulice.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pripravte si pevné nervy! V Karlovej Vsi sú ďalšie dopravné obmedzenia
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Karlovešťania zažívajú už niekoľko týždňov príšerné ranné dopravné zápchy. Podľa všetkého, teraz sa to ešte viac zhorší. Mesto totiž dnes (30.9.) začalo s opravou vozovky na Karloveskej ulici v smere do Dúbravky od Jurigovho námestia po Kuklovskú ulicu, kde opravuje ľavý jazdný pruh. V smere do centra bude zas od Kuklovskej po Levársku ulicu opravovať pravý jazdný pruh.

Dopravné značenia

„Aby sme minimalizovali dopady na už aj tak zložitú dopravnú situáciu, práce v dotknutých pruhoch budú prebiehať na krátkom 200-metrovom úseku, ktorý sa bude postupne posúvať spolu s dočasným dopravným značením. K dispozícii tak budú, s výnimkou krátkeho úseku, naďalej dva pruhy,“ píše mesto na svojej facebookovej stránke. Práce by mali byť ukončené do 20.10.2020.

„Našou snahou je zabezpečiť ešte pred zimou, kedy už nebude možné realizovať väčšie opravy, opravu povrchov vozovky pri zrekonštruovanej trati v najväčšom možnom rozsahu, no zároveň s čo najmenším negatívnym dopadom na súčasnú dopravnú situáciu,“ vysvetľuje mesto.

foto je ilustračné

🚧 Zajtra, v stredu 30.9. po odznení rannej špičky, začíname s opravou krytu vozovky na častiach Karloveskej ulice, a to...

Posted by Bratislava - hlavné mesto SR on Tuesday, September 29, 2020
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM