Rôzne Správy

Vodiči, pozor! Rátajte so zmenami na cestách v Prievoze aj v Jarovciach

Po získaní kolaudačného rozhodnutia na prvú etapu križovatky Jarovce, ako súčasti stavby diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, sa v stredu (5.8.) začne s otváraním novopostavených rámp.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Rátajte so zmenami na cestách v Prievoze aj v Jarovciach
4
Galéria
Zdroj: D4R7

Výstavba križovatky Prievoz

Zjazdy z Prístavného mosta smerom na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu budú od polnoci z piatka (7. 8.) na sobotu (8. 8.) uzatvorené. Dôvodom je pokračovanie výstavby mimoúrovňovej križovatky Prievoz a rekonštrukcie existujúcich mostov na predmetnej križovatke. Informovala o tom spoločnosť D4R7 Construction, hlavný zhotoviteľ bratislavského nultého obchvatu.

„Obchádzkové trasy budú vedené po Moste Apollo a po ulici Gagarinova,“ priblížila spoločnosť s tým, že na Moste Apollo a Dolnozemskej ulici bude na základe žiadosti Dopravného podniku Bratislava vytvorený bus pruh.

Predpokladaný termín znovuotvorenia predmetných zjazdov z Prístavného mosta je 31. marec 2021.

Otvoria nové rampy v Jarovciach

Po získaní kolaudačného rozhodnutia na prvú etapu križovatky Jarovce, ako súčasti stavby diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, sa v stredu (5.8.) začne s otváraním novopostavených rámp. Zároveň sa začne s prípravou druhej etapy križovatky Jarovce v Bratislave. Informovala o tom spoločnosť D4R7 Construction, hlavný zhotoviteľ bratislavského nultého obchvatu.

V stredu bude otvorená diaľnica D4 v smere Kittsee – Jarovce, zároveň však bude uzatvorený zjazd Jarovce – diaľnica D2 Maďarsko a zjazd Kittsee – D2 Maďarsko.

Vo štvrtok (6.8.) bude otvorený zjazd D2 Maďarsko – Jarovce a taktiež zjazd D2 Petržalka – Jarovce.
„Zjazd v smere Jarovce – D2 Petržalka zostáva otvorený a to do znovuotvorenia cesty III/1020 Jarovce – Petržalka, ktoré je predpokladané koncom augusta,“ doplnila spoločnosť.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM