Rôzne

Vodiči, pozor! Na Triblavine vás spomalia práce na presmerovaní dopravy

NDS postupne začne s presmerovaním dopravy na novorozšírený pravý jazdný pás diaľnice D1 (Bratislava - Trnava).

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Na Triblavine vás spomalia práce na presmerovaní dopravy
3
Galéria
Zdroj: TASR

Na diaľnici D1, v úseku Triblavina neďaleko Bratislavy, spomalia vodičov práce na presmerovaní dopravy. Upozorňuje na to Národná diaľničná spoločnosť (NDS).

Prestavba dopravného značenia

Dopravné obmedzenia budú súvisieť s prestavbou dočasného dopravného značenia pre potreby výstavby križovatky Triblavina na opačnej strane D1, v ľavom jazdnom páse, smer Trnava – Bratislava.

Vo štvrtok ráno (23. 5.) sa začnú krátkodobé obmedzenia dopravy z troch do jedného jazdného pruhu v smere Bratislava-Senec, z dôvodu zvárania kanálových poklopov. Obmedzenie bude ďalej pokračovať od štvrtka od 19:00 hod. do 31. mája do 6:00 hod.

Menší počet pruhov

NDS postupne začne s presmerovaním dopravy na novorozšírený pravý jazdný pás diaľnice D1 (Bratislava – Trnava). „Preto zhruba v 17. až 19. kilometri je potrebné rátať s priebežným obmedzovaním dopravy, ktoré spočíva najmä v krátkodobom znižovaní počtu jazdných pruhov a znižovaní najvyššej povolenej rýchlosti v obidvoch smeroch,“ spresnila NDS.

Po skončení stavebných prác 31. mája bude diaľnica prejazdná opäť v troch zúžených jazdných pruhoch v každom smere.

Triblavina (marec 2019)
3
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM