Rôzne

Vodiči, pozor! Na Gagarinovej ulici zmenia tento víkend dopravné značenie

Konzorcium zodpovedné za stavbu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7 tak chce predísť dezorientácii vodičov a zabezpečiť, aby organizácia dopravy bola jednoznačná.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Na Gagarinovej ulici zmenia tento víkend dopravné značenie
16
Galéria
Zdroj: TASR

Na Gagarinovej ulici v Bratislave budú v sobotu (25. 5.) popoludní a v nedeľu (26. 5.) dopoludnia odstraňovať pôvodné vodorovné dopravné značenie. Konzorcium zodpovedné za stavbu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7 tak chce predísť dezorientácii vodičov a zabezpečiť, aby organizácia dopravy bola jednoznačná. Na sociálnej sieti o tom informuje hlavné mesto.

Dočasné dopravné obmedzenia

„Chceli by sme preto požiadať vodičov v Bratislave o trpezlivosť v prípade, že budú v súvislosti s týmito prácami dočasné dopravné obmedzenia, ako napríklad uzávera v pruhu, v ktorom bude stroj toto značenie odstraňovať,“ spresnilo mesto.

V Bratislave sa postupne od 15. februára začali rozsiahle dopravné obmedzenia. Súvisia s výstavbou diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, konkrétne prestavbou mimoúrovňovej križovatky Prievoz a s výstavbou podzemného kruhového objazdu na rekonštruovanej časti ulice Mlynské nivy.

Uzávery D4R7 a Mlynské nivy: Záchytné parkoviská a bus pruhy
16
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM