Aktualizované Krimi

Otrasné ráno na cestách: Nehody a kolóny vás zdržia v okolí Bratislavy viac ako hodinu!

Na diaľnici D1 z Blatného smerom do Senca sa vo štvrtok skoro ráno zrazil kamión s prívesným vozíkom. V okolí hlavného mesta sú aj ďalšie nehody.

Ilustračný obrázok k článku Otrasné ráno na cestách: Nehody a kolóny vás zdržia v okolí Bratislavy viac ako hodinu!
26
Galéria

Z havarovaného kamióna vytieklo väčšie množstvo nafty. Momentálne sa vodiči v tomto úseku zdržia v kolónach. Informovalo o tom Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Nehoda bola nahlásená po štvrtej hodine ráno. Z prívesného vozíka popadali na cestu kusy dreva. Tie zneprejazdnili dva jazdné pruhy v smere do Bratislavy, priblížilo HaZZ. Hasiči tiež na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a snažili sa zabrániť ďalšiemu unikaniu nafty z kamióna.

Zelená vlna na sociálnej sieti uviedla, že blokovaný je už iba pravý pruh: „Stále sa zdržíte v dlhých kolónach na diaľnici aj na obchádzkach po starých cestách.“

Nehody a kolóny

Zelená vlna RTVS upozorňuje na nehodu v Bratislave na D1 pred výjazdom na Galvaniho smerom von z mesta. Nachádza sa tam auto s defektom a kúsok za ním sa zrazilo osobné auto s kamiónom. Blokovaný je podľa Zelenej vlny pravý pruh. Vodiči sa tam zdržia do desiatich minút.

Kolóny sa tvoria aj na vjazde do Bratislavy na D2 z Malaciek, je tam 20-minútové zdržanie. Na starej Seneckej ceste v smere do Bratislavy si vodiči počkajú 50 minút.

Stella centrum informuje o kolónach na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy. Vodiči si postoja do 20 minút a v Bratislave na Ulici Svornosti a na Popradskej v smere do mesta do 25 minút. Taktiež na Hradskej v smere od Vrakune do centra musia vodiči rátať s 25-minútovým zdržaním. Na Račianskej v smere do mesta sú 15-minútové kolóny.

Na D1 pred vjazdom do Bratislavy pred Prístavným mostom v smere od Senca je zdržanie 20 minút, z Čiernej Vody a z Vajnôr v smere do Bratislavy desať minút. Medzi Mostom pri Bratislave a Hornými Dielmi sa vodiči zdržia do 20 minút, dodáva Stella centrum. V Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy 15 minút. Za Blatným v smere na D1 a do Senca autá stoja do 20 minút a v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy 40 minút.

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM