Rôzne

Vodiči, pozor! Diaľnicu D1 do Bratislavy pre nehodu uzatvoria

Nočná havária kamióna spôsobila obrovské dopravné kolóny pred vjazdom do Bratislavy. Pre jej likvidáciu diaľnicu uzatvoria.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Diaľnicu D1 do Bratislavy pre nehodu uzatvoria
3
Galéria

Diaľnicu D1 v smere do Bratislavy zablokovala dopravná nehoda a je prejazdná iba v jednom jazdnom pruhu. Tvoria sa rozsiahle kolóny. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

Kamión v priekope

V čase od 11:00 h do 12:00 h bude diaľnica úplne uzatvorená kvôli odstraňovaniu následkov nehody. Dopravu budú odkláňať dopravní policajti na výjazde na Senec. Obchádzkové trasy budú vedené po Starej Seneckej (cesta I/61) a cez Pezinok (cesta II/503 a II/502).

V pondelok (13.1.) krátko pred polnocou došlo k dopravnej nehode úžitkového vozidla a dvoch kamiónov, ktoré následne zišli do priekopy. Pri dopravnej nehode sa podľa polície nikto nezranil. „Doposiaľ sa však kamióny nepodarilo z priekopy vytiahnuť. Na mieste sa nachádzajú vozidlá odťahovej služby, ktoré sa snažia vozidlá vytiahnuť,“ priblížila polícia.

Diaľnica je v súčasnosti prejazdná v jednom jazdnom pruhu. „Policajti v súčasnosti pracujú na tom, aby bola diaľnica prejazdná v dvoch jazdných pruhoch a pracovníci odťahovej služby pracovali na odtiahnutí kamiónov mimo času dopravnej špičky,“ poznamenala polícia. Zároveň v tejto súvislosti vyzýva vodičov, aby sa uvedenému úseku dopoludnia vyhli. Dopravu v uvedenom úseku riadia dopravní policajti.

Zdroj: Facebook
Kamión v priekope na D1
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM