Alexandra Húsková Rôzne

Vo Vrakuni pribudne nové Tesco

Spoločnosť TESCO otvára v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa ďalšiu predajňu potravín a zároveň vytvára 16 nových pracovných miest. Prvých zákazníkov privíta už zajtra od 8.00 hodiny.

Ilustračný obrázok k článku Vo Vrakuni pribudne nové Tesco
Zdroj: Dnes24.sk

Sieť predajní prišla s formátom Expres na Slovensko v roku 2008, kedy Tesco otvorilo prvú takúto predajňu v Bratislavskom Ružinove. Expresy si postupne získavali priazeň svojich zákazníkov a Bratislavčanom otvára svoje brány už 22. takáto prevádzka.

Predajne Tesco Expres ponúkajú zákazníkom rýchly servis a výrobky každodennej potreby. V ponuke novej predajne nebudú chýbať ovocie a zelenina, mliečne výrobky, pečivo, nápoje, mrazené výrobky, či balené mäsové výrobky. Okrem toho zákazníci nájdu aj kozmetiku, drogériu a doplnkový tovar pre domácnosť, ale aj dennú tlač, či rezané kvety. V zóne chleba a pečiva čakajú na zákazníkov výrobky blízkej pekárne S and R, s. r.o. z Mostu pri Bratislave.

"Tešíme sa na nových zákazníkov a touto predajňou sme sa k nim opäť priblížili. Vo Vrakuni nie sme žiadny nováčik, a tak je to aj pre môj tím silný záväzok poskytovať prvotriedne služby. Srdečne pozývam Vrakunčanov na nákup do našej novej a modernej predajne,“ povedala pri príležitosti otvorenia manažérka Lenka Bujdáková. Predajňa umiestnená na Žitavskej ulici 5 bude otvorená denne od 6.00 do 22.00 hod.

Pri príležitosti otvorenia odovzdá manažérka predajne niekoľko darov miestnym organizáciám, či jednotlivcom výnimočným vo svojej komunite. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane MIXklub nízkoprahové centrum pre deti a mládež z blízkeho okolia, ktorý je jedným z projektov Detského fondu SR.

„MIXklub o niekoľko týždňov oslávi už 11. narodeniny, čo pre nás znamená 11 rokov náročnej, ale krásnej práce s deťmi, ktoré vyrastajú v problematickom prostredí. Aj vďaka tejto podpore môžeme týmto deťom naďalej vytvárať bezpečné a podnetné miesto, kde radi trávia čas namiesto šedivej a ohrozujúcej ulice,“ povedala Alena Kuišová, riaditeľka Detského fondu SR.

Tesco Expres Bratislava Žitavská – základné fakty:

  • 156. obchodná jednotka na Slovensku
  • predajná plocha supermarketu – 260 m2
  • rýchly servis na každodenné nákupy
  • čerstvé aj trvanlivé potraviny
  • 4 200 druhov výrobkov v ponuke
  • dve expresné a dve samoobslužné pokladne
  • bankomat OTP Banka Slovensko
  • čas predaja Tesco Expresu od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni
  • 16 nových pracovných miest

Prečitajte si aj: Nemusíte sa báť, Tesco zo Slovenska neodíde! Zmení sa však jeho manažment, avizuje spoločnosť

Zdroj foto: Tesco Stores SR, a.s.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM