Nina Táborská Krimi

Letiaca stolička, rozbité čelo a známe mená. Po kom pátra bratislavská polícia?

Počas piatkovej noci sa v podniku s rýchlym občerstvením pod bratislavským Manderlákom odohral incident už každému dobre známy. Letiaca stolička rozbila čelo spevákovi skupiny Zlokot Pavlovi Remiášovi. S incidentom boli spájané známe mená, polícia teraz pátra po dvoch mužoch.

Ilustračný obrázok k článku Letiaca stolička, rozbité čelo a známe mená. Po kom pátra bratislavská polícia?
Zdroj: TASR

Celý incident sa stal o to populárnejší, že v podniku Kuskus na námestí SNP sa vtedy nachádzali aj slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. a bývalý reprezentant Filip Šebo. Ani jeden z nich ale stoličku do hlavy rapera, známeho aj pod menom Lyrik, nehodil.

Hoci sa podľa slov svedkov mala skupina, v ktorej sa nachádzali aj Weiss so Šebom, správať agresívne, polícia privolaná na miesto a ani doterajšie vyšetrovanie nepreukázalo vinu ani jedného z nich.

Bezpečnostné kamery zachytili dvoch podozrivých mužov, ktorí sa v inkriminovanom čase nachádzali v podniku.

Bratislavská polícia tak po týchto výtržníkoch pátra a v tejto súvislosti sa obracia na verejnosť s prosbou o pomoc pri ich stotožnení. Fotografie nájdete vo fotogalérii.

Popis osôb:

1 muž: zdanlivý vek 25 až 30 rokov, vysoký približne 160 cm, strednej postavy. Na hlave mal modrú šiltovku, oblečené modré rifle, svetlú mikinu s dlhými rukávmi a kapucňou.

2 muž: zdanlivý vek 25 až 30 rokov, vysoký približne 160 cm, strednej postavy. Hnedé nakrátko ostrihané vlasy, briadku, oblečené mal modré rifle, modré tričko a čiernu bundu.

Ako Bratislava24.sk informovala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, „akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na fotografiách, oznámte na čísle polície 158, alebo na čísle 09610 31705. Prí­padne tak môžete urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.“

Policajné pátranie po totožnosti týchto výtržníkov
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM