Rôzne

Vodiči, pozor! V Podunajských Biskupiciach treba od decembra rátať s uzáverou

Dôvodom je realizácia premostenia ponad diaľnicu D4 v súvislosti s výstavbou budúceho obchvatu Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! V Podunajských Biskupiciach treba od decembra rátať s uzáverou
13
Galéria
Zdroj: D4R7 Construction

Od začiatku decembra musia vodiči na Vinohradníckej ulici v mestskej časti Podunajské Biskupice počítať s uzáverou Vinohradníckej ulice. Trvať by mala šesť mesiacov. Dôvodom je realizácia premostenia ponad diaľnicu D4 v súvislosti s výstavbou budúceho obchvatu Bratislavy.

Ulicu budú opravovať

„Obchádzková trasa na pôvodnej ceste II/572 vedúcej cez obec Most pri Bratislave bude z existujúcej jednosmernej trasy s odstavnými ostrovčekmi určenými výlučne pre prímestskú autobusovú dopravu rozšírená na dočasnú dvojprúdovú obchádzkovú komunikáciu aj pre ostatné motorové vozidlá s hmotnosťou do 3,5 tony s obmedzenou rýchlosťou 50 kilometrov za hodinu v danom úseku,“ spresnil manažér dopravy D4R7 Zdeněk Krejčí.

Doplnil, že existujúca Vinohradnícka ulica bude nad rámec projektu v plnom profile v dĺžke približne šesť kilometrov zrekonštruovaná, čím by sa po jej dokončení mal výrazne zvýšiť komfort vodičov využívajúcich túto komunikáciu.

Obchvat Mosta pri Bratislave
13
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM