Michaela Katonová Kultúra Kultúra

Viete už ako budete tráviť voľné večery cez pracovný týždeň?

Koncertné turné známej speváčky, predčasne ukončené divadelné predstavenie, rozprávanie o Nepále, divoká párty alebo ocenený francúzsky film. Tento týždeň si vyberie program každý.

Ilustračný obrázok k článku Viete už ako budete tráviť voľné večery cez pracovný týždeň?
Zdroj: Dnes24.sk

Prežijú len milenci

V rámci turné Prežijú len milenci sa speváčka Katarína Knechtová predstaví aj v hlavnom meste. Na koncerte bude jej hudba znieť celkom inak, ako sú fanúšikovia zvyknutí, keďže pripravila nové aranžmány. Okrem tradičnej zostavy zaznie aj harfa, kontrabas, banjo, či husle.

Pondelok, 21.3., Ateliér Babylon, 20.00, Vstupné: 20 eur

Dohráme do konca!

Divadelný súbor Jána Chalupku z Brezna dohrá v Bratislave divadelné predstavenie, ktoré musel predčasne ukončiť na príkaz banskobystrického župana. Dôvodom boli expresívne výrazy, ktoré sa v divadelnej hre vyskytovali. Tie však vyplývali z kontextu inscenácie. Bratislavské publikum tak uvidí predstavenie do konca a bez cenzúry.

Utorok, 22.3., A4 – priestor súčasnej kultúry, 19.30, Vstupné: 7 eur

Cestovateľský klub – Nepál

Dorota Nvotová ukáže sériu fotografií a porozpráva o Upper Dolpo. Ide o jeden z najnedotknu­tejších regiónov na svete. Raz za dvanásť rokov sa koná veľký budhistický festival, na ktorom sa zídu tisícky pútnikov a miestnych veriacich z celého Dolpa aj z priľahlých regiónov Tibetu a Mustangu.

Streda, 23.3., Dom kultúry Lúky, 19.00, Vstupné: 2 eurá

Fayah Abend

Klub Dole sľubuje „párty, ktorá roztopí aj najchladnejšieho snehuliaka“. Nebudú chýbať chytľavé kúsky zo žánrov reggae, dancehall, jungle alebo moombahton. Na Fayah Abend zahrá tradične trojica Simple Sample, Haftomas a Selecta Cifiman.

Štvrtok, 24.3., Klub Dole, 22.00, Vstupné: 3 až 5 eur

Môj kráľ

Emocionálna dráma sa odohráva v priebehu niekoľkých rokov. Zachytáva komplikovanú a deštruktívnu povahu vzťahu medzi mužom a ženou. Emmanuelle Bercot získala za stvárnenie hlavnej ženskej postavy Zlatú palmu v Cannes 2015.

Piatok, 25.3., Kino Mladosť, 16.00 a 18.00

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM