VIDEO: Zlodej BABRÁK! Takto nenápadne sa blížil pod dekou pri krádeži

V športovom klube v Pezinku sa páchateľ blížil k svojmu skutočne "nenápadne". Pri záberoch z kamery z tejto „akcie“ ťažko zadržať smiech.

Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Pezinskí policajti objasnili sériu viacerých trestných činov v ich okrese. Všetky mali spoločného páchateľa, ktorý momentálne už sedí za mrežami.

Bicykel mu nestačil

Polícia na sociálnej sieti informuje, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku vzniesol obvinenie z trestného činu porušovania domovej slobody a trestného činu krádeže 38-ročnému Marekovi Š. z okresu Pezinok. Ten mal v noci z 1. marca na 2. marca poškodiť oplotenie jedného z vinohradov v Pezinku.

„Následne vošiel do vinohradu, cez ktorý prešiel až na pozemok rodinného domu a tam situovanej dielne. Z nej odcudzil sadu letných diskov k vozidlu zn. Volkswagen, sadu letných diskov k vozidlu zn. Seat Althea a elektro bicykel. Škoda spôsobená krádežou uvedených predmetov bola vyčíslená na cca 2 230 eur,“ uvádza polícia.

Polícia muža vypátrala a zobrala na policajnú stanicu. Neskôr sa vyšetrovaním zistilo, že muž sa v poslednom období dopustil viacerých majetkových trestných činov, najmä na území okresu Pezinok.

Pod dekou na mieste činu

„Jedným zo skutkov, z ktorých bolo mužovi vznesené obvinenie, bola aj krádež vlámaním do športového klubu na Komenského ulici v Pezinku, ku ktorej došlo v nočných hodinách dňa 21. februára 2022. Muž v tomto prípade mal vypáčiť plastnové okno a vojsť do vnútorných priestorov, kde odcudzil finančnú hotovosť ako aj iné predmety, pričom týmto konaním bola spôsobená celková škoda 1989 eur,“ približuje prípad polícia.

V športovom klube sa páchateľ blížil k svojmu lupu schovaný pod dekou. Pri záberoch z kamery z tejto „akcie“ ťažko zadržať smiech.

Neskôr bol obvinený Marek umiestnený v cele policajného zaistenia. Zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu, s ktorým sa sudca okresného súdu stotožnil a muž si odpykáva trest vo väzení.

Stalo sa na Slovensku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM