Rôzne

Vianočné trhy v Rači potrvajú tri dni. Nebude chýbať kvalitné víno ani spomienky na staré časy

Vianočné trhy otvorí v piatok 6. decembra starosta mestskej časti, ktorý spolu so žiakmi zo ZUŠ Vrbenského rozsvieti stromček.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Rači potrvajú tri dni. Nebude chýbať kvalitné víno ani spomienky na staré časy
Zdroj: Bratislava - Rača

Viacero bratislavských mestských častí sa snaží spestriť adventný čas Vianočnými trhmi. Rača nie je výnimkou.

Príde aj Mikuláš

V mestskej časti aj tento rok pripravili pestrý vianočný program. V stánkoch tak, ako je pre Raču typické, budú dominovať vinári.

Vianočné trhy otvorí v piatok 6. decembra starosta mestskej časti, ktorý spolu so žiakmi zo ZUŠ Vrbenského rozsvieti stromček. Slávnostný program bude poskladaný z vystúpení detí z račianskych materských škôl.

Sobota 7. decembra bude patriť tiež deťom. V rámci predstavenia „Pripravme sa na Mikuláša“ drobci spoločne s anjelom a čertom privítajú Mikuláša.

Vianoce starých rodičov

V nedeľu program spestrí folklór v podaní DFS Vienok a ĽH Vienok. Talentovaní tanečníci a muzikanti predvedú zvykoslovné pásmo „Vianoce s Vienkom“.

Račiansky vinári zas v červenej lisovni odprezentujú svoje vínka. Tešiť sa tiež môžete na milú akciu, ktorá bude spomienkou na časy minulé. Jej súčasťou bude aj expozícia „Vianoce našich starých rodičov“.

Stánky na Račianskych vianočných trhoch budú otvorené v piatok a v sobotu od 10:00 do 22:00 hod. a v nedeľu od 10:00 do 20:00 hod.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM