Ľuba Lesná Samospráva

Vianoce sa blížia, hoci počasie ešte nie je vianočné

V bratislavskom Starom Meste už začali hľadať predajcov na vianočné trhy. Mestská časť vyhlásila výberové konanie na prenájom stánkov, ktorých bude na Hviezdoslavovom námestí spolu 35. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 13. októbra do poludnia.

Ilustračný obrázok k článku Vianoce sa blížia, hoci počasie ešte nie je vianočné
Zdroj: Webnoviny.sk

Staromestské vianočné trhy sa budú konať na námestí pred historickou budovou divadla od 21. novembra do 23. decembra.

„Minimálna výška nájomného sa v porovnaní s minulým rokom nemenila. V prípade predaja občerstvenia je to 200 eur a v prípade predaja vianočných darčekov 30 eur na jeden deň,“ uviedla staromestská hovorkyňa Alexandra Obuchová.

Na súťaži sa môžu zúčastniť fyzické osoby – živnostníci aj právnické osoby. „Každý účastník súťaže môže podať prihlášku iba na jeden stánok,“ pripomenula hovorkyňa.

Čo má obsahovať prihláška

Písomná prihláška musí obsahovať presné označenie uchádzača, účel nájmu, kde záujemca špecifikuje ponuku sortimentu, a tiež ponuku nájomného.

Kde môžete nájsť súťažné podklady

Súťažné podklady, teda tlačivo záväznej ponuky a situáciu s umiestnením stánkov, záujemcovia nájdu na internetovej stránke staromestskej samosprávy, na úradnej tabuli alebo si poň môžu prísť na pracovisko Centrum služieb občanom, ktoré je na prízemí budovy miestneho úradu.

Kam zaslať prihlášky

Písomné prihlášky je potrebné zaslať na adresu** Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto, Referát obchodu a služieb, Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava** (poštou alebo osobne do podateľne na prízemí budovy), a to v uzavretej obálke, na ktorej bude uvedené presné označenie uchádzača a výrazné označenie heslom STAROMESTSKÉ VIANOČNÉ TRHY 2014. Informácie týkajúce sa výberového konania uchádzači získajú na referáte obchodu a služieb na čísle 02/59 246 318 a­lebo prostredníctvom e-mailu ** dominik.juhasz staremesto.sk**.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM