Rôzne

Veľtrh Moddom láka aj nadčasovým a inteligentným nábytkom

Slovenskí a zahraniční výrobcovia a predajcovia nábytku predstavia v Inchebe najnovšie trendy v zariaďovaní interiérov a ponúknu nábytok i doplnky rôznych štýlov.

Ilustračný obrázok k článku Veľtrh Moddom láka aj nadčasovým a inteligentným nábytkom
Zdroj: Facebook

Už 22. medzinárodný veľtrh nábytku, bytových doplnkov a interiérového dizajnu zaplní bratislavskú Inchebu od 18. do 22. októbra. Slovenskí a zahraniční výrobcovia a predajcovia nábytku tisíckam záujemcov predstavia najnovšie trendy v zariaďovaní interiérov a ponúknu nábytok i doplnky rôznorodých interiérových štýlov.

225 vystavovateľov

Počas piatich dní sa v Bratislave predstaví 225 vystavovateľov z 10 krajín (Slovensko, Česko, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko, Slovinsko, Srbsko, Švédsko, Taliansko, Turecko). Veľtrh nábytku MODDOM prinesie okrem zliav až do výšky 30 % aj množstvo zaujímavých vychytávok. Súčasťou veľtrhu je už tradične aj výstava výtvarného umenia ART venovaná voľnému a úžitkovému umeniu – soche, maľbe, keramike, grafike, fotografii, drevu, sklu a všetkému, čo súvisí s umením.

Sedačku si vyberie každý

Sedacie súpravy sa dnes už nevyberajú len podľa štýlu či vkusu. Moddom predstaví inteligentné kúsky, ktoré nachádzajú svojich majiteľov podľa osobných preferencií a životného štýlu. Vyskúšať si môžete napríklad sedačku, ktorá umožňuje nastaviť si relaxačné polohovanie pomocou aplikácie vo vašom smartfóne.

Milovníci hudby si zas prídu na svoje s koženou sedacou súpravou so zabudovanými reproduktormi, subwooferom a MP3 prehrávačom (R2Design). Výrobcovia a dizajnéri sedačiek však myslia aj na klasiku a neutíchajúcu túžbu po úsporných riešeniach v malých priestoroch. Phase na Moddom prinesie štýlové rozkladacie sedačky s mechanizmom, ktorý je jednotkou na európskom trhu a prináša okrem pohodlného sedenia aj skutočne zdravý spánok.

Kvalita a variabilita v kuchyni

Najväčší slovenský výrobca nábytku Decodom predstaví svoje kuchyne na mieru Decoplan, ktoré zohľadňujú individuálne potreby každého zákazníka. Technické riešenie skriniek je vrcholom súčasného vývoja a trendov vo výrobe nábytku. Sú vhodné do každého priestoru, s vysokou úrovňou komfortu vnútorného vybavenia, použitých materiálov a technológie spracovania.

Siko zas ukáže návštevníkom svoju kuchyňu Erika24, ktorá sa môže pochváliť dvierkami s lakovaným povrchom vo vysokom lesku a obrovskou variabilitou skriniek. Kvalitné kovanie Hettich je zárukou kvality a dlhej životnosti kuchyne.

Viac prírody v interiéri

K hitom sezóny jednoznačne patrí nábytok z prírodných materiálov, predovšetkým z dreva, a to nielen v prípade stolov či stoličiek. Na Moddome uvidíte aj vychytávky v podobe drevených sedačiek, konferenčný stolík s hudobnou skrinkou, modulárne knižnice z masívu, ale aj drevené obklady či dlažby.

Pocit relaxu a nekonečného pokoja uprostred prírody v domácnosti dokáže navodiť krb, no nie každá domácnosť je preň prispôsobená. Kolekcia komfortných plynových krbov Gas True Vision (HT-design) je unikátna svojím verným prevedením horiaceho dekoratívneho dreva, vďaka čomu dokonale navodí autentickú atmosféru krbu na drevo.

Veľtrh MODDOM s výstavou ART je otvorený od 18. do 22. októbra od 10.00 do 19.00 hod., v posledný deň do 17.00 hod..

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM