Aktualizované Krimi

Vážna nehoda v Bratislave: Na Račianskej ulici sa zrazili električky, na mieste boli aj zranení

Pri nehode zasahovala polícia, záchranári i dispečing DPB. Do mestskej časti Rača nepremávali električky liniek 3, 5 a 7.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda v Bratislave: Na Račianskej ulici sa zrazili električky, na mieste boli aj zranení
8
Galéria
Zdroj: TASR

Na Račianskej ulici, pri budove Výskumného ústavu zváračského, sa v stredu popoludní zrazili električky. Pri nehode sa zranili dvaja cestujúci. Vodiči sú bez zranení. Potvrdila to hovorkyňa Dopravného podniku Bratislavy (DPB) Adriana Volfová, s tým, že na mieste bola polícia, záchranári i dispečing DPB.

Nepremávajú električky

„Približne o 15:36 hod. sa stala vzájomná dopravná nehoda dvoch električiek na Račianskej ulici v smere do centra. Dispečing DPB okamžite vyslal na miesto hliadku dispečerov a zabezpečil príchod polície, zdravotníckych záchranárov a tiež náhradnú autobusovú dopravu v úseku Blumentál – vozovňa Krasňany a späť,“ povedala Volfová.

Premávka električiek do Rače je opäť obnovená. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe.

Pri nehode došlo podľa jej slov k zraneniu dvoch cestujúcich, vodiči sú bez zranení. Nehoda je momentálne v štádiu riešenia. Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová potvrdila, že na základe výzvy na tiesňovú linku 155 vyslali záchranárov k dvom zraneným ženám. „Našťastie, neutrpeli vážne poranenia a záchranári ich po ošetrení previezli do nemocnice,“ uviedla

Zrážka električiek na Račianskej ulici
8
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM