Aktualizované Krimi

Vážna nehoda v Bratislave: Električka sa ZRAZILA s nákladným autom

Úsek je aktuálne ťažko prejazdný. Pre nehodu jazdí električková linka 4 len po zastávku Kútiky.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda v Bratislave: Električka sa ZRAZILA s nákladným autom
Zdroj: DPB, a. s.

V Dúbravke na Schneidera-Trnavského – Bagarova sa zrazila električka s nákladným autom. Potvrdil to hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec.

Náhradná doprava

DPB upozorňuje cestujúcich, že pre nehodu jazdí električková linka 4 len po zastávku Kútiky. V úseku Kútiky, obratisko – Dúbravka, Pri kríži premáva náhradná autobusová doprava.

Zelená vlna RTVS vodičov informuje, že úsek, kde došlo k nehode, je ťažko prejazdný. „Pri zrážke električky na križovatke ulíc M. Schneidera-Trnavského – Bagarova vyviazol vodič električky bez zranení a doposiaľ DPB neboli hlásené zranenia cestujúcich,“ uviedol pre Chlebovec. Príčiny nehody sú podľa jeho slov v štádiu vyšetrovania. Výšku škody dopravca vyčísľuje.

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave eviduje zranenie vodiča nákladného vozidla. Prevezený bol do nemocnice. „Cestujúci z električky neutrpeli žiadne zranenia,“ uviedlo operačné stredisko. Hasiči momentálne odstraňujú nehodu z komunikácie a vykonávajú protipožiarne opatrenia.

Prípad rieši polícia

Polícia na sociálnej sieti informovala, že električka aj nákladné vozidlo smerovali tým istým smerom, a to z Karlovej Vsi do Dúbravky.

„Presné príčiny, ako aj okolnosti, ako k dopravnej nehode došlo, sú v súčasnosti v štádiu objasňovania bratislavských dopravných policajtov,“ uviedla. Zároveň potvrdila, že pri nehode sa zranil vodič nákladného auta. „K zraneniam ostatných osôb nedošlo. Škoda spôsobená touto dopravnou nehodou bude vyčíslená dodatočne. Alkohol bol u oboch vodičov na miestne vylúčený,“ spresnila polícia.

Viac o doprave v Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM