Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Z diaľnice D2 hlásia hneď DVE vážne nehody: Ťažko zranené osoby odvážal vrtuľník

Z dôvodu pristávania vrtuľníka bola na určitý čas uzavretá aj časť diaľnice D2.

Ilustračný obrázok k článku Z diaľnice D2 hlásia hneď DVE vážne nehody: Ťažko zranené osoby odvážal vrtuľník
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

V súvislosti s dopravným obmedzením na diaľnici D2 smer Česká republika sa v pondelok krátko po 14.00 hod. stala vážna dopravná nehoda. Na mieste zasahovali hliadky polície a Hasičského záchranného zboru. Na sociálnej sieti o tom informovali bratislavskí krajskí policajti.

Reťazová nehoda

„Na miesto bol privolaný vrtuľník so zdravotnou pomocou. Úsek diaľnice od Malaciek smer Česká republika bude celý uzatvorený, odklon dopravy bude vedený cez Malacky,“ uviedli policajti.

Podľa doterajších informácií od polície mal do posledného nákladného vozidla čakajúceho v rade kolóny z doposiaľ nezistených príčin naraziť vodič dodávky, do ktorého následne narazilo ďalšie osobné motorové vozidlo.

Ťažko zranení

„Pri zrážke utrpeli dve osoby ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali ich okamžitý prevoz vrtuľníkom do nemocnice,“ spomenuli.

Ako neskôr" doplnili krajskí policajti":https://www.facebook.com/…LDMznteoAXdl, na diaľnici D2 33 km smer Česká republika sa stala ďalšia vážna dopravná nehoda.

„Z uvedeného dôvodu bude úsek na Českú republiku odklonený už na zjazd Lozorno. V opačnom smere od Českej republiky smer Bratislava, bude z dôvodu pristávania vrtuľníka na určitý čas uzavretá časť diaľnice D2,“ dodali muži zákona.

Premávku obnovili

Diaľnica D2 v smere od Bratislavy do Českej republiky je už prejazdná. Treba rátať s miernym zdržaním. Na sociálnej sieti o tom krátko pred 19.30 hod. informovala bratislavská krajská polícia.

„V čase okolo 19.00 h boli oba odklony z diaľnice D2 na zjazd Lozorno a Malacky opätovne obnovené a premávka na uvedenej diaľnici v smere od Bratislavy do Českej republiky s miernym zdržaním prejazdná,“ napísali policajti.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM