Nina Táborská Krimi

Vážna dopravná nehoda na Einsteinovej stála život mladého Bratislavčana

Dnešná tragická dopravná nehoda si vyžiadala život len 30-ročného muža z Bratislavy. Polícia v tejto súvislosti apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpisy a dbali na bezpečnosť a plynulosť premávky.

Ilustračný obrázok k článku Vážna dopravná nehoda na Einsteinovej stála život mladého Bratislavčana
Zdroj: Policajný zbor SR

Na Einsteinovej ulici v Bratislave sa popoludní v smere na most Apollo odohrala vážna dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala život mladého Bratislavčana.Ten z dosiaľ nezistených príčin vrazil do zvodidiel.

Na miesto sa dostavili aj hasiči a záchranári , ktorým sa aj napriek ich vynaloženému úsiliu život muža už zachrániť nepodarilo.

Vodič BMW pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky. Nehoda je v štádiu vyšetrovania a rovnako tak je v tejto súvislosti aj začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Škoda na vozidle je odadovaná na sumu 15-tisíc eur.

V tejto súvislosti Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dopravné predpisy za akýchkoľvek okolností rešpektovali, dbali na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a mali na pamäti, že bezpečná jazda zaručí ich šťastný príchod do cieľa ich cesty.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM